Promo sadržaj

Komentari 0

Sportska oprema po super cijenama

Sportska oprema po super cijenama

Treba Vam novi  bicikl, reket za tenis, lopta za nogomet, bučica za vježbanje, oprema za fitness i dr.?

Flink- Sport i dobar klima je web shop sportske opreme gdje na jednom mjestu možete pronaći ponudu sportske i opreme za slobodno vrijeme. U programu za dom nudimo i širok izbor ponude klima uređaja. Dočekajte ljeto spremni na www.flink.hr

Svi dobavljači su renomirani proizvođači sportske opreme s dugogodišnjom tradicijom. Dostava je moguća diljem Hrvatske u roku od 1-2 dana nakon narudžbe.

Lopte za sve sportove

Velik izbor lopti za nogomet, rukomet, košarku i odbojku. Najbolji proizvođači. Odaberite između Select, Molten, Spalding, Erima, Mitre, Kempa, Mikasa.. Više od 100 modela lopti na skladištu. Isporuka odmah. www.flink.hr

Giant bicikli modeli 2021.

Provjerite nove Giant modele za 2021. Neovisno o tome treba li Vam bike za cestu / grad ili MTB ili Cross bicikl. Široka izbor raznih modela i veličina. Isporuka odmah.

Ruksaci i torbe za bicikl

Ako biciklom idete na izlet ili putovanje, svakako će vam trebati kvalitetna oprema za stvari. Provjerite ponudu vrhunskih ruksaka i bisaga Rhinowalk.

Rhinowalk je novi i inovativan proizvođač koji je specijaliziran za proizvodnju bisaga, torbi za bicikle i ruksaka. Prije sve stu to proizvodi koji su napravljeni od zaljubljenika u biciklizam za prave bicikliste. Dizajn je jednostavan i čistih linija, a naglasak je stavljen na funkcionalnost.

Stolovi za stolni tenis Donic Schildkröt i Sponeta

Stolovi za stolni tenis mogu biti za unutarnju i vanjsku primjenu. Glavna razlika je u ploči na kojoj se igra. Kod stolova za unutarnju primjenu ona je izrađena od iverice, dok je kod stolova za igranje na otvorenom ploča napravljena od melaminske smjese koja je otporna na vremenske utjecaje.

Na www.flink.hr možete naći stolove poznatih svjetskih proizvođača Donic Shildkröt i Sponeta. Svi stolovi iz naše ponude su proizvedeni u Njemačkoj.

Trampolini

Dočekajte ljeto spremni – razveselite najmlađe i pretvorite svoj vrt u zabavni park.

Na www.flink.hr naći ćete trampoline sljedećih dimenzija (promjera): 180 cm i 250 cm.

Trampolini su kvalitetni sa CE certifikatom provjerene sigurnosti i prilagođeni su za korištenje na otvorenom. UV otporni su, što jamči izuzetnu trajnost.

Počastite se novom trenirkom

Sada po akcijskim cijenama. Nudimo velik izbor njemačkog branda Erima, najstarijeg njemačkog sportskog brenda.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na www.flink.hr