Obavijesti

Promo sadržaj

Sportsko klađenje u Hrvatskoj

Sportsko klađenje u Hrvatskoj

Prve kladionice u Hrvatskoj otvorile su se još davne 2001. godine. Od tada pa do danas puno toga se promijenilo i danas je njihova ponuda veća nego ikad prije. U početku je ponuda sportskog klađenja bila ograničena na manji broj sportova, liga i natjecanja

Isto tako, tada je jedini način uplate bio odlazak u poslovnicu. Danas je situacija bitno drugačija. Igrači se mogu kladiti na puno više sportova i natjecanja, a čak i ne moraju odlaziti u poslovnice kako bi uplatili listić jer je omogućeno online klađenje koje iz godine u godinu privlači sve više igrača. Tako doslovno u svega nekoliko klikova možete uplatiti listić putem računala, mobilnog telefona ili tableta.

Neke kladionice u Hrvatskoj posluju već nekoliko godina, a na ovom konkurentnom tržištu se 2020. godine pojavila i nova sportska kladionica. Kladionica Admiral Bet igračima nudi mogućnost uplate u brojnim poslovnicama, ali i mogućnost online uplaćivanja. Ova kladionica nudi brojne pogodnosti svima koje se odluče tamo potražiti sreću u klađenju, a igrači koji se redovito klade će zasigurno odmah uočiti iznimno konkurentne tečajeve.

Sportska ponuda je iznimno široka i obuhvaća brojne sportove, od onih najpopularnih za klađenje (nogomet, košarka, tenis, rukomet itd.), pa sve do onih manje popularnih, ali koji postaju sve zanimljiviji igračima (npr. snoooker, pikado, stolni tenis, badminton, kriket i drugi). Iako mnogi igrači najviše vole prognozirati pobjedu, sve više igrača odlučuje se kladiti i na razne druge mogućnosti koje se nude na pojedinoj utakmici ili meču. Hrvatska kladionica Admiral Bet nudi vrlo širok izbor razrada na sve utakmice i mečeve, bez obzira radi li se o nekim manjim natjecanjima, nižerazrednoj ligi i slično. Sportska kladionica Admiral Bet nudi i mogućnost odigravanja više ishoda na jedan događaj, tzv. multi tip ishode. Tako je moguće na istom listiću odigrati više različitih ishoda na različite događaje čime se svakako povećava šansa za dobitak.

U posljednjih nekoliko godina, sve popularnije je postalo i klađenje na događaje uživo te je ono postalo dio stalne ponude kladionica u Hrvatskoj. Admiral Bet ovdje također nije podbacio i svakog dana je ponuda događaja na koje je moguće klađenje uživo vrlo velika, uz odlične tečajeve.

Vrlo popularan oblik klađenja kojeg nude sve kladionice u Hrvatskoj je klađenje na loto. Moguće je pogađati točno određene brojeve koji će biti izvučeni ili ih igrati u obliku sistemskih listića. Sportska kladionica Admiral Bet je za svoje igrače pripremila preko 90 različitih lota na koje se mogu kladiti. Ovdje je svakako potrebno izdvojiti mogućnost uplate loto listića bez manipulativnih troškova od 5 %. To će njihovim igračima omogućiti ostvarivanje još većih dobitaka po pojedinom listiću, ovisno o pogođenom tečaju. Za ljubitelje brze igre, nude se i dva lota (Italija Keno 10e i Grčki Kino) koja se izvlače svakih 5 minuta.

Kladionice u Hrvatskoj posluju već dugi niz godina te imaju brojne igrače koji se klade od samih početaka, ali i sve je više novih igrača koji tek otkrivaju njihovu bogatu ponudu. Admiral Bet sportska kladionica nije dugo prisutna na ovom konkurentnom tržištu, ali brojne pogodnosti koje je već ponudila igračima i koje će tek ponuditi u budućnosti zasigurno su dobar razlog da provjerite njihovu ponudu i okušate sreću u sportskom i loto klađenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura