Obavijesti

Promo sadržaj

Spremni na godišnji odmor - kupujte ove prehrambene proizvode i osvajajte nagrade

Spremni na godišnji odmor - kupujte ove prehrambene proizvode i osvajajte nagrade

Osim povoljne kupnje vrhunskih proizvoda, svi kupci Mesne industrije Ravlić sudjeluju i u nagradnoj igri, koja se održava u svim maloprodajnim mjestima do 20.08. ove godine

VIDEO

Nakon mjeseci napornog rada stiglo je vrijeme za gušte. Počinje godišnji odmor, a zasluženo opuštanje na plaži, uživanje u suncu, hrani i piću samo su neki od slatkih "ljetnih grijeha" za koje se pripremamo cijelu godinu. No, koliko god uživali u dragocjenim danima odmora, najprije treba odraditi pripremu za putovanje koje često zna biti stresno. Imamo li sve potrebne stvari za put? To je samo jedno od pitanja koja nam prođu glavom. Evo kako te misli ostaviti iza sebe i na putovanje krenuti sa širokim osmijehom. Nakon što spakiramo odjeću, obuću i sve ostale potrepštine za more, zadnju ostavljamo hranu. A kakvu hranu ponijeti? Pa svima omiljene suhomesnate proizvode. Svaki gurman zna da nema slavonske trpeze bez kulena, ravnog kulena, kobasica i slanine i to iz mesnica Ravlić. Tradicionalni slavonski proizvodi u Ravliću se rade od najkvalitetnijih komada mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike,  a njihovu kvalitetu prepoznale su i mame te su Tradicionalni trajni proizvodi Mesne industrije Ravlić ponosni nositelj ružičaste oznake “Odabrale mame” koja pokazuje da su pravi izbor za svaku obitelj.  Pikantni su i ukusni, a proizvodie se na tradicionalan način prema receptima koji su stari stotinjak godina.

Slavonska mesnata slanina sada je 59,90 kn, domaći kulen 129,90 kn, pečenica 89,90 kn, buđola 89,90 kn, šunka za pizzu 26,90 kn.. Osim akcijskih cijena, svakog tjedna kupci mogu osvojiti i super nagrade.  


Svi kupci sudjeluju i u nagradnoj igri, koja se održava u svim maloprodajnim mjestima Mesne industrije RAVLIĆ d.o.o. do 20.08.2021. godine.
Svaki tjedan kupci će svojom kupovinom u mesnicama MI Ravlić ostvariti pravo sudjelovanja u nagradnoj igri na način da će SMSom dostaviti broj računa i svoje osobne podatke, a sve te podatke možete pročitati i u pravilniku o nagradnoj igri. 


Nagrade se izvlače svaki tjedan petkom
Fond nagrada sastoji se od:
1. ELEKTRIČNI ROMOBIL DENVER SEL-65220 crni (3 nagrade) VRIJEDNOST (3×1.439,20 KN =
4317,60 KN)
2. VISEĆI SUNCOBRAN PARADISO D300CM tirkizni (6 nagrada) VRIJEDNOST(6x 479,99 KN =
2879,94 KN)
3. LUFTIĆ HAMBURGER krug 118cm (9 nagrada) VRIJEDNOST(9X146,55 KN = 1.318,95 KN)
4. SLAVONSKI ROŠTILJ PAKET (15 nagrada) VRIJEDNOST (15x120kn = 1800,00 KN)

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura