Obavijesti

Promo sadržaj

Sretna nova školska godina uz Total TV

Sretna nova školska godina uz Total TV
2

Škola je na vratima, ljeto još nije završilo, a vi u petoj brzini nabavljate sve što je potrebno vašem školarcu?

Malo ćemo vam olakšati ovaj stresan period godine i pozvati vas da posjetite našu Facebook stranicu i zaigrate s nama jedan super cool nagradni natječaj.  

Pripremili smo Art Box likovni set za vaše male kreativce i bocu za vodu izrađenu od Tritan materijala vrhunske kvalitete, koja dolazi s remenom za ruku. 

Uz super poklone koje možete osvojiti, osigurajte svojim školarcima u pauzama između učenja uživanciju u odličnim crtićima, serijama i filmovima na kanalima Disney, Pikaboo, Vavoom, Nickelodeon, RTL Kockica i mnogim drugim jer, pravo je vrijeme za odabrati naše usluge po super povoljnoj cijeni, od televizije s preko 150 najatraktivnijih TV programa pa sve do super brzog interneta i neograničenih besplatnih poziva prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj. 

U novu školsku godinu uđite sa stilom uz super poklone i Total TV najbolji izbor TV programa. 

Više o NN pogledajte na linku.

Obrazovanje je važno, ne samo zato što nas uči svemu onome što će nam trebati u životu, već određuje naš smjer kroz život. 

Potrudimo se da naši najmlađi, budući naraštaji, ovaj svijet učine boljim mjestom, a to možemo jedino edukacijom, obrazovanjem i odgojem. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!
PROMO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!

Obožavani mačak stiže na velika platna

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!
PROMO

Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!

Iako mlad brend, DOBRO mesni proizvodi već su se prometnuli u sinonim za vrhunsku kvalitetu, autentični blagi okus i nježnu teksturu koja će oduševiti svako nepce.