Obavijesti

Promo sadržaj

Sretni dobitnik preuzeo automobil Hondu Civic!

Sretni dobitnik preuzeo automobil Hondu Civic!
3

Nikola Vrabec iz Jakovlja sretni je dobitnik automobila Honda Civic u Croduxovoj nagradnoj igri!

Dana 20.12.2019. u prostorijama upravne zgrade Croduxa izvučen je dobitnik glavne nagrade u nagradnoj igri „Crodux nagrađuje!“. Kupon dobitnika izvukla je poznata pjevačica Maja Šuput, u prisustvu tročlane komisije i javnog bilježnika.

Nikola Vrabec sigurno će pamtiti ovaj Božić! Mladom magistru sociologije posrećilo se u Croduxovoj nagradnoj igri u kojoj je osvojio automobil Hondu Civic Elegance Navi Le. U četvrtak, 02.01.2020. godine, na Crodux benzinskom servisu Začretje Pustodol preuzeo je ključeve i s osmjehom na licu odvezao se u svom novom automobilu! 

Čest sam posjetitelj Croduxovih benzinskih servisa jer mi odgovaraju lokacijski, a i djelatnici su uvijek prijateljski raspoloženi! Inače rijetko sudjelujem u nagradnim igrama, ali nagrada je bila jako primamljiva pa sam odlučio odigrati! Ubacio sam nekoliko kupona, a jedan od njih je bio dobitan! Ovo je prvi put da sam osvojio ovako vrijednu nagradu! Kada me nazvala pjevačica Maja Šuput, nisam mogao vjerovati, ali potom sam primio poziv od ljudi iz Croduxa i shvatio da je to istina. Bio sam presretan! Ovim putem im se zahvaljujem.“ 

Podsjetimo, nagradna igra trajala je šest mjeseci, od sredine lipnja do sredine prosinca, a osim automobila kao glavne nagrade , kupci su imali priliku osvojiti i mjesečne nagrade:

  • 6 x Samsung Galaxy S10 128 GB DS
  • 6 x Crodux kartica za gorivo pojedinačne vrijednosti od 3.000 kn

Imena svih sretnih dobitnika objavljena su na službenoj web stranici Crodux: www.crodux-derivati.hr. Zahvaljujemo Nikoli i čestitamo mu na osvojenom automobilu te mu želimo sretnu i sigurnu vožnju! Također, zahvaljujemo i svim ostalim sudionicima Croduxove velike nagradne igre.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista
PROMO

Flora Art 2024. - Natjecanje kup florista

Obrtnička komora Zagreb zajedno sa Udruženjem obrtnika grada Zagreba u suradnji s Zrinjevcem sudjeluje u organizaciji Kupa florista koji će se održati u vrijeme održavanja Međunarodne vrtne izložbe Floraarta.

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70
PROMO

Proširite svoju kreativnost s novom značajkom Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70

HUAWEI Pura 70 Ultra donosi industrijski vodeći unos svjetla na kameri mobilnog pametnog telefona.
'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'