Obavijesti

Promo sadržaj

Stanice za tehnički pregled rade do daljnjeg

Stanice za tehnički pregled rade do daljnjeg

Djelatnosti se obavljaju uz poduzimanje svih mjera predostrožnosti

Rad stanica za tehnički pregled vozila nije obustavljen i djelatnosti se obavljaju uz poduzimanje svih mjera predostrožnosti u novonastalim okolnostima, koje su usklađene sa preporukama koje daju nadležne institucije. Trenutno ne postoji nikakav naputak Ministarstva unutarnjih poslova, a koje je nadležno za poslove tehničkih pregleda i registracije vozila, o eventualnom obustavljanju tehničkih pregleda i registracije vozila.

Voditelji STP tako su upućeni da za sve djelatnike pribave dovoljnu količinu jednokratnih lateks rukavica, tekućine i pribora za dezinficiranje ili pranje ruku, a posebna pažnja pridaje se redovitom čišćenje poslovnih prostora. Tehnički pregledi traktora na terenu odvijaju se bez ikakve odgode, međutim, kao i kod tehničkog pregleda u STP uz određene predostrožnosti.

U objekt stanice za tehnički pregled istovremeno može ući samo onoliko stranaka koliko ima slobodnih referenata koji ih mogu primiti, a stranke se u objektu STP trebaju zadržavati samo koliko je potrebno za predaju i preuzimanje dokumentacije te trebaju za isto pričekati u svojim vozilima ili izvan objekta STP, sve dok ne budu pozvane. Prije tehničkog pregleda vozila stranke trebaju spustiti sve prozore kako bi se unutrašnjost vozila prozračila.

Podsjećamo da za produženje važenja prometne dozvole vozila nije nužno da u STP pristupi isključivo vlasnik, već tehnički pregled i produženje važenja prometne dozvole vozila može obaviti bilo koja osoba uz predočenje osobne iskaznice vlasnika vozila. Svim vlasnicima vozila koji spadaju u rizičnu skupinu kad je u pitanju potencijalna zaraza korona virusom sugeriramo da poslove tehničkog pregleda i produženja važenja prometne dozvole vozila povjere nekome tko ne spada u tu skupinu.

Više informacija dostupno je na: https://www.cvh.hr/aktualno-covid-19/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Održivi razvoj kao odrednica poslovanja osiguratelja u borbi protiv klimatskih promjena
PROMO

Održivi razvoj kao odrednica poslovanja osiguratelja u borbi protiv klimatskih promjena

Društva za osiguranje primjenjuju čitav niz održivih pristupa unutar svojih poslovnih strategija