Obavijesti

Promo sadržaj

Stari lisac Davor Gobac dijeli životne trikove i putovanje

Stari lisac Davor Gobac dijeli životne trikove i  putovanje
2

Nakon što je ovog proljeća postao zaštitno lice televizijske kampanje za jabukovaču Stari lisac, Davor Gobac odnedavno je u novoj ulozi Starog lisca, i to u sklopu nove digitalne kampanje

Životna škola Starog lisca donosi online serijal u obliku video lekcija u kojima Stari lisac Davor Gobac donosi novu dozu trikova te  dijeli zabavne i lukave trikove kako se snaći u svakodnevnim situacijama.  Tako ćemo, na primjer, moći saznati kako se snaći na razgovoru za posao, kreativno pregovarati ili kako se ludo provesti s malim budžetom. Slogan kampanje „Gledaj i uči!“ poziva sve da se aktivno uključe u kampanju i nauče ono što možda nisu imali prilike naučiti kroz tradicionalni oblik predavanja. Popularni roker odlična je personifikacija iskustva, samouvjerenosti i lukavstva te odličan odabir za dijeljenje životnih trikova na sebi svojstven i zabavan način. 

Pet različitih video lekcija objavljivat će se svaka dva tjedna na stranici www.zivotnaskola.hr zaključno sa 7. prosincem. Uz to Stari lisac organizira i nagradni natječaj u kojem najlukaviji imaju mogućnost osvojiti putovanje za dvije osobe u Veliku jabuku. Svi koji žele sudjelovati u natječaju trebat će ostaviti svoje podatke na navedenoj stranici, pogledati sva video predavanja Starog lisca, odgovoriti na pitanje nakon svakog videa, skupljati bodove te na kraju riješiti završni ispit. Za razliku od lakših pitanja svaka dva tjedna, završno ispitno pitanje zahtijevat će lukavstvo, kreativnost i originalnost. To su osobine koje većina ljudi zapravo već ima, pa Gobac svakog sudionika potiče da ih i pokaže te tako „probudi Starog lisca u sebi“. 

Više informacija o jabukovači osvježavajućeg okusa spravljenoj od sočnih jabuka s 4,5% udjela alkohola dostupne su na www.starilisac.hr i na Facebook stranici, a kako popularni roker i Stari lisac „gasi žeđ za znanjem“ može se provjeriti od 9. listopada na www.zivotnaskola.hr.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.