Obavijesti

Promo sadržaj

Startup Europe Regatta: Više od jedrenja, simbol novih početaka

Startup Europe Regatta: Više od jedrenja, simbol novih početaka
3

Zadnji dan Startup Europe Regatte obogatio je poslovne ideje, partnerstva i vizije među sudionicima, uz jedrenje kao inspiraciju.

Negdje između šuma Jadranskog mora i krika galebova, splitski akvatorij postao je kolijevkom novih poslovnih ideja, vizija i snova. Treći dan Startup Europe Regatte nije bio samo o jedrenju, bio je to dan kada su ambicije dobile svoj vjetar u leđa, a inovacije su postale stvarnost.

Između timskih strategija za osvajanje Regatte i povremenih uzvika oduševljenja, sudionici su pronašli vremena započeti dublje razgovore o potencijalnim suradnjama.
S obzirom na ovakvu atmosferu, ne čudi što su se već na početku Regatte počela nazirati potencijalna partnerstva i ulagana. Razmjena vizija i ideja, u kombinaciji s jedrenjem, stvorila je idealno okruženje za razgovore, koji će, nadamo se, rezultirati velikim uspjesima u budućnosti.
Jedrenje je više od sporta; to je umjetnost. To je sposobnost predviđanja vjetra i plovidbe kroz izazove kako biste stigli do cilja. A nije li to slika pravog poduzetničkog duha?

Svaki kutak broda postao je nalik mini-konferencijskoj dvorani. Ideje su se preplitale sa strateškim planovima, a entuzijazam se miješao s ambicijom. Splitski zalazak sunca poslužio je kao zlatna kulisa za dogovore budućih partnerstva i razgovore o nezamislivim mogućnostima koje im je ovogodišnja Startup Europe Regatta pružila.

Značajna prisutnost stranih investitora, njihova spremnost na ulaganje i vjera u hrvatske startupove označili su novu eru rasta i razvoja.

“Izuzetno me veseli činjenica što je i današnji dan obilježilo stvaranje temelja za uspješna poslovanja i inovacije. Zadovoljstvo je bilo vidjeti kako domaći startupovi ulaze u produktivne razgovore s međunarodnim investitorima, gradeći mostove za budućnost. Ovaj događaj je uvijek bio o zajednici, o spajanju ljudi i ideja, i danas smo to vidjeli u punom sjaju. S nestrpljenjem iščekujem što donosi sljedeća godina i pozivam sve da nam se pridruže u ovoj nevjerojatnoj avanturi.”, kazao nam je glavni organizator Startup Europe Regatte, Frane Šesnić. Također, naglasio je kako želi zahvaliti ACI d.d. na odličnoj suradnji i četiri spektakularne jedrilice iz ClubSwan 36 serije, koje su ustupili za treći dan Regatte, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve sudionike. Riječ je o jedrilicama izuzetne sportske elegancije, a svaka od njih predstavlja inovaciju i posvećenosti prema izazovima.

Regatta je iznova postala mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost, gdje se ideje pretvaraju u prilike, a nova poznanstva u dugotrajna partnerstva.

Do sljedeće godine!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno