Obavijesti

Promo sadržaj

Stekni MBA i sveučilišnu diplomu, osiguraj svoju budućnost!

Stekni MBA i sveučilišnu diplomu, osiguraj svoju budućnost!
2

Obrazovanje je u današnje vrijeme dostupnije nego ikada, a kada uz MBA diplomu možete steći i sveučilišnu, onda je to prilika koju ne treba propustiti

Više od 80% visokoobrazovanih osoba u Republici Hrvatskoj je zaposleno. Obrazovanje u velikoj mjeri određuje smjer budućnosti pojedinca, a trend ulaganja u vlastito obrazovanje je u stalnom porastu.

No, to nije slučajno. Visoko obrazovanje nudi razne mogućnosti zaposlenja, a visokoobrazovane osobe redovito ostvaruju iznadprosječne prihode u Republici Hrvatskoj.

Naravno, prednosti obrazovanja su mnogo šire. Obrazovanje utječe na osobni razvoj, ali čini pojedinca sretnijim i zadovoljnijim samim sobom te garantira osobno unaprjeđenje i veću stabilnost u karijeri. Na neki način, obrazovanje pruža slobodu i otvara mnoga vrata u životu.

Visoko obrazovanje osobi pruža mnoga nova znanja i vještine, ali biti stručnjak u svome poslu te se istaknuti u mnoštvu nije lako. Srećom, danas je obrazovanje dostupnije nego ikad i potrebno je samo malo odlučnosti kako bi se otvorila nova vrata uspjeha.

Effectus Visoko učilište je pridružena članica sveučilišta Nova univerza i svojim studentima omogućuje prohodnost na magistarski i doktorski sveučilišni studij te na taj način osigurava stjecanje dvije diplome. Prateći najviše standarde kvalitete, Effectus Visoko učilište pruža najnovije vještine i znanja tražena na tržištu rada, potiče kritičko mišljenje, kreativnost i inovativnost, što su sve najtraženije vještine budućnosti.

Zahvaljujući vještinama i znanjima koje garantiraju visoku stručnost i znanje te mogućnosti stjecanja dviju diploma, studenti Effectusa se ističu na tržištu rada pa je 98,6% studenata Effectusa zaposleno nakon završetka studija.

Iznimnu kvalitetu Effectusa prepoznalo je i Ministarstvo obrazovanja Republike Hrvatske koje je Effectusu izdalo dopusnicu za obavljanje znanstvene djelatnosti, čime je Effectus Visoko učilište postalo jedno od samo tri privatna učilišta u Republici Hrvatskoj koje ima status znanstvene organizacije.

Moja najbolja odluka u vlastitom obrazovanju je bila studiranje na Effectusu. Stekla sam mnoga znanja koja su mi uvelike pomogla pri zaposlenju, a danas mi garantiraju kompetentnost za sve nove izazove s kojima se u poslu susrećem. Nakon završetka MBA diplomskog studija, odlučila sam se iskoristiti priliku da svoju karijeru započnem s dvije diplome, MBA i sveučilišnom, pa sam zahvaljujući Effectusu završila i sveučilišni studij, a sada već razmišljam i o upisu doktorskog studija.“ – ističe studentica Maja

Effectus Visoko učilište do kraja mjeseca daje First minute popust, stoga požurite i osigurajte svoju budućnost!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve