Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 8

Stiže druga sezona Teinih dnevnika, najnagrađivanije YouTube teen serije u regiji

Stiže druga sezona Teinih dnevnika, najnagrađivanije YouTube teen serije u regiji

Donosimo novi serijal skečeva s poznatim TikTokerima i junacima Teinih dnevnika koji nastavljaju osvajati srca JoomBoos publike kroz nove školske zgode (i nezgode)

VIDEO

JoomBoosova serija Teini dnevnici postala je vruća tema na svim društvenim mrežama već od prve epizode, a svaka epizoda nakon objave bila je u TOP 5 mjesta na YouTube trendingu u cijeloj regiji. Uspješnica sada dobiva i svoj nastavak. Mlade glumačke zvijezde i najpopularniji YouTuberi u regiji, pod redateljskom palicom JoomBoosa, pripremaju drugu sezonu koja će zaludjeti generaciju Z, ali i sve ljubitelje tinejdžerskih serija. Neki kažu da se produkcijski Teini dnevnici, mogu mjeriti s Netflixovim hitovima 'Elite' ili 'The Society', a s obzirom na sve nagrade koje je prva sezona dosad osvojila, praksa dokazuje da ove tvrdnje nisu nimalo iluzorne.

24sata pomeo konkurenciju te uzeo čak 14 prestižnih nagrada
24sata pomeo konkurenciju te uzeo čak 14 prestižnih nagrada

Naime, Teini dnevnici prije nekoliko su mjeseci na prestižnom međunarodnom natjecanju native oglašavanja - Native Advertising Awards - osvojili čak dvije važne nagrade. Zlato u kategoriji 'Najbolje korištenje AFP web TV-a' te broncu u kategoriji 'Najbolje korištenje YouTubea'. Prva sezona Teinih dnevnika s ukupno osam epizoda dosad je skupila više od 7,3 milijuna pregleda. Najgledaniju epizodu prve sezone pogledalo je više od 441.000 genzeovaca - dok je istovremeno najgledaniju emisiju na domaćoj televiziji pogledalo čak 61% manje mladih. Podaci su to Nielsena i YouTube Analyticsa iz rujna 2020. godine. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Inovativan način integracije sponzora u sadržaj

JoomBoos zna kako prilagoditi svaki sadržaj brendu i svakom klijentu te pružiti najkvalitetniji i najbolji mogući proizvod. Odmicanje od ‚već viđenog' sadržaja, postignuto je tako što smo genzeovcima pristupili jezikom – genzeovaca. Pratili smo život srednjoškolke u njenim svakodnevnim zgodama i nezgodama vezanim za školu, prijatelje i ljubav. U samu seriju, na nenametljiv način, integriran je lik koji je postao dijelom glumačke postave. 

 

 

Serijal skečeva 'Ej, nisam ti rekao' ujedno najavljuje novu sezonu serije

Potaknuti uspjesima, osvojenim nagradama te odličnim reakcijama publike, JoomBoos je ponovno prionuo na posao i tako je skovan serijal skečeva koji ujedno najavljuje i nastavak popularne serije Teini dnevnici. Serijal skečeva ‚Ej, nisam ti rekao...‘ na scenu ponovno stavlja YouTubere i poznate mlade glumce iz serije koji će nastaviti osvajati srca publike novim zgodama (i nezgodama) u svojoj školi. Poseban je naglasak ovog puta na TikToku, trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu gdje će JoomBoos objavljivati dosad neviđene snimke te ekskluzivan sadržaj sa snimanja Teinih dnevnika i dodatno pojačati interakciju s publikom.

 

 

Najprivlačnija i najjača medijska platforma za generacije Z i Alfa

JoomBoos je trenutno najjača medijska platforma za generacije Z i Alfa, s više od 43 milijuna* kontakata prosječno mjesečno na čak šest različitih platformi u Hrvatskoj i regiji, prema podacima s naših platformi. JoomBoos originalna produkcija je premium sadržaj za mlade ne samo u Hrvatskoj, već i mnogo šire, a čak 91 posto** pripadnika generacije Z gleda gleda sadržaje na JoomBoosu. JoomBoos je također i broj 1 medijski brend na TikToku, trenutno najhot aplikaciji za mlade u svijetu. Vođeni prijašnjim uspjesima i poučeni svime što su dosad ostvarili, iz JoomBoosa spremno koračaju ka novim pobjedama i pripremaju najbolje, najzanimljivije, najtrendy i najviralnije sadržaje. 

Pratite JoomBoos i uživajte u sadržajima!
 

*prema izvorima: YouTube, TikTok, Instagram, Facebook, JoomBoos Videostar

**Ipsos & JoomBoos istraživanje o generaciji Z iz 2019. godine

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti
Predfestivalska groznica: Organizatori Dana komunikacija zaključani u glavnoj dvorani
PROMO

Predfestivalska groznica: Organizatori Dana komunikacija zaključani u glavnoj dvorani

Popularni festival tržišnih komunikacija uskoro otvara svoja vrata tisućama komunikatora i kreativaca – no jedna su vrata ipak ostala zatvorena.