Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Što biste 'JELI'? Gavrilović, naravno!

Što biste 'JELI'? Gavrilović, naravno!
1

Gavrilović više od tri stoljeća uspješno pogađa misli generacija gurmana. Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi

VIDEO

Pridružite se i vi 'JELI' ekipi od 10. svibnja do 23. lipnja uz brojna iznenađenja diljem Hrvatske. 
Zagreb, 10. svibnja 2019. – Dugo se poznajemo i naučili smo što volite. Neki bi ‘JELI’ nakon napornog dana, neki bi ‘JELI’ u posebnim trenucima, a neki bi ‘JELI’ uvijek. Bez obzira na to u kojem se opisu pronalazite, Gavrilović ima provjereno dobar izbor – novi brend ‘JELI’ koji obuhvaća hrenovke i parizere od svinjetine i piletine koji su stvoreni da biste ih ‘JELI’ u svakom trenutku.

‘Parizeri i hrenovke s razlogom su jedan od vodećih izbora naših kupaca koji cijene spoj vrhunskog mesa, originalne recepture i užitka u hrani. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli kampanju ‘JELI’ koja u prvi plan stavlja upravo one proizvode koje ljubitelji Gavrilovića rado imaju pri ruci, odnosno u hladnjaku. Među njima su i naši poznati gurmani Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi ljubitelji Gavrilovića koji će, u sklopu kampanje od Zagreba, Rijeke do Splita, prirediti pravi gastro doživljaj uz posebno iznenađenje koje za sada držimo u tajnosti', izjavio je Trpimir Lovreković, Direktor Marketinga Gavrilovića. 

A kako biste u rekordnom roku pronašli ‘JELI’ hrenovke i parizere na policama trgovina, Gavrilović ih je ‘odjenuo’ u različita pakiranja. Tamna nijansa narančaste za one koji daju prednost asortimanu od svinjetine, a svjetlija nijansa za ljubitelje piletine. 

Još se pitate što biste ‘JELI’? Nema nedoumice. Gavrilović, naravno! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!