Obavijesti

Promo sadržaj

Što najpoznatiji recenzenti kažu o novom HONOR Magic 4 Pro

Što najpoznatiji recenzenti kažu o novom HONOR Magic 4 Pro
3

Kada razmišljate o kupovini novog mobitela, sigurno ćete pročitati nekoliko recenzija kako biste dobili dubinski uvid u performance uređaja koji vam interesira.

Za vas koje zanima novi mobitel u premium segmentu, HONOR Magic 4 Pro, koji je nedavno lansiran na hrvatskom tržištu pripremili smo dijelove recenzija s poznatih međunarodnih stranica koje su imale priliku testirati Magic 4 Pro. Evo što kažu! 

Recenzenti s Tech Advisor su napisali sljedeće: “Nemamo što zamjeriti kada je u pitanju izvedba Honor Magic 4 Pro. Mobitel pokreće vodeći čipset Snapdragon 8 Gen 1, uparen s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu – iako na nekim tržištima telefon ima i do 12 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu. Performanse su izvrsne. Osim mobitela koji su namijenjeni za gejmanje i imaju dodatni RAM ili novi 8+ Gen 1 čip, nećete pronaći brži Android telefon od Honor Magic 4 Pro u 2022. godini. Opremljen je naravno i s 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC-om i ultra širokopojasnim. Što se tiče biometrije, ispod zaslona se nalazi pouzdani ultrazvučni senzor otiska prsta, te otključavanje licem sa selfie kamerom.“ 

Honor Magic 4 Pro je impresivan telefon s vrhunskim performansama, izvrsnim zaslonom, brzim punjenjem i snažnom kamerom. 

Zanimalo nas je kakvo je stanje najvažnijeg dijela mobitela – baterije. Trusted Reviews su otkrili sljedeće: Navedeni kapacitet baterije HONOR Magic 4 Pro je 4500 mAh, što je malo manje od 5000 mAh koje bi bilo idealno vidjeti na listi specifikacija za uređaj ovoga kalibra. Međutim, otkrio sam da je u tom pogledu ipak nadmašio očekivanja - možda zbog upravljanja RAM-om i automatskog podešavanja rezolucije te brzine osvježavanja.  

Ovaj telefon me također dobro pratio kroz cijeli dan intenzivne upotrebe, dajući mi čak pet i pol sati s uključenim ekranom dok sam streamao glazbu putem bluetootha. Kao još jedna referentna točka, zbog jednog sata streamanja Netflixa sam izgubio samo 7%. Kada mobitel ponovno trebate napuniti, imate na raspolaganju neke od zapanjujućih mogućnosti brzog punjenja s kojima sam se dosad susreo. Pored žičanog punjenje od 100 W, što je samo po sebi bilo iznimno impresivno, također se jednako brzo može puniti i bežično, ako koristite kompatibilan stalak ili podlogu za punjenje. Da bi ovaj način punjenja napunio bateriju do 100%, potrebno je samo pola sata - što je doista nevjerojatno.  

Honor Magic 4 Pro je veoma svestran telefon s odličnom kamerom , snažnim performansama, vrlo dobrim zaslonom i zapanjujuće brzim punjenjem. Njegov stil možda neće biti po svačijem ukusu, ali sadržaj sigurno hoće. 

Za one koji najviše koriste kameru, Tom’s Guide je imao veoma pozitivne komentare na najnoviji HONOR-ov uređaj: S Honor Magic 4 Pro dobili smo još jedan telefon koji pokazuje da Honor ne treba tvrtku-majku Huawei kako bi napravio izvrstan telefon. Dok je prošlogodišnji Honor 50 bio sasvim solidan telefon, Magic 4 Pro se već pokazuje kao jedan od vodećih Android telefona u ovoj godini. Lako bi mogao pri vrhu popisa mobitela kojeg korisnici žele zbog njegovog užeg popisa za korisnike koji žude za svojim zaslonom s značajkom protiv naprezanja očiju odličnih opcija koje ima u kameri.  

Honor Magic 4 Pro donosi i veoma atraktivne značajke za video. Stavljen je velik naglasak na opcije Magic-Log i 3D LUT u načinu rada "Movie", što će se sigurno svidjeti hardcore video snimateljima… Magic-Log je poput video ekvivalenta RAW-a - snima na flat način, ali također sprema i dodatne podatke kako bi naknadno uređivanje bilo lakše. U ovakvom načinu rada možete snimati samo do 15 minuta, ali s vremenom i trudom možete postići izvrsne rezultate nakon post-produkcije. Pored Magic-Loga, 3D LUT je automatski ili ručno primijenjen filtar u boji, dizajniran da oponaša profile poznatih kino kamera. Ova je značajka vjerojatno manje korisna za ispravnu videografiju od Magic-Log, ali je zabavnija jer lako može promijeniti raspoloženje video isječaka koje ste snimili i prebaciti ih u look vintage komedije ili mračnog modernog trilera. 

Magic 4 Pro je mobitel koji se može natjecati s najvećim imenima što se tiče segmenta snimanja kadar-po-kadar. Kada bi Honor mogao poboljšati noćni način rada, Magic 4 Pro bi mogao postati pravi Appleov rival. 

HONOR Magic4 Pro dostupan je u Telemachu te mu je preporučena maloprodajna cijena 8.299,00 kn.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.