Obavijesti

Promo sadržaj

Što nakon srednje škole - Otkrijte put do svoje budućnosti!

Što nakon srednje škole - Otkrijte put do svoje budućnosti!
5

Očekuje vas putovanje prema vašoj akademskoj i profesionalnoj budućnosti!

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) najavljuje svoj događaj "ZŠEM Open Days - Što nakon srednje škole?", osmišljen s ciljem pružanja neprocjenjivog vodiča srednjoškolcima koji žele oblikovati svoju budućnost nakon mature. S uglednim dekanom, doktorom znanosti Matom Njavrom na čelu, Dani otvorenih vrata obećavaju iskustvo puno zanimljivih iskustava i stručnih savjeta.

Ovaj događaj održat će se 25. Ožujka u 11h na kampusu ZŠEM-a u Zagrebu, s namjerom da se odgovori na važna pitanja i brige budućih fakultetskih studenata te im pruži jasniji pogled na bezbrojne mogućnosti koje ih očekuju. Kroz svoja bogata međunarodna iskustva s prestižnih institucija kao što su Sveučilište Bocconi, Harvard, Sveučilište St. Gallen i Singapore Management University, dekan Njavro ima jedinstven uvid u svijet visokog obrazovanja. Dok maturanti započinju svoje akademske putove, donošenje odluka o sljedećem koraku postaje ključno. ZŠEM Dani otvorenih vrata služe kao platforma za dobivanje dostupnih opcija i otkrivanje idealne putanje prilagođene individualnim aspiracijama. Potvrdite svoj dolazak na linku.

Dekan Mato Njavro, ugledni akademik i vizionarski lider, predvodit će događaj, prenoseći svoje bogato znanje i iskustvo iz područja visokog obrazovanja. S impresivnom pozadinom u ekonomiji, menadžmentu i financijama, dekan Njavro je prava osoba za odgovaranje na pitanja koja muče srednjoškolce koji će prisustvovati događaju. Njegovo stručno znanje, u kombinaciji s njegovom strašću za poticanje mladih, čini ga odličnim izvorom za sve one koji traže vodstvo pri odabiru pravog fakulteta i studijskog programa.

Studenti ZŠEM-a, koji su već zakoračili u svoje akademske puteve, bit će prisutni kako bi podijelili svoje perspektive, dojmove i savjete s budućim kolegama. O svojim iskustvima studiranja na ZŠEM-u, akademskim programima, izazovima i prednostima koje su imali tijekom svog putovanja zajedno će s dekanom Njavrom odgovoriti na pitanja: Kako izabrati fakultet? Studirati u inozemstvu ili u Hrvatskoj? Kako uskladiti profesionalan sport i faks? Što je sve sa ZŠEM-om moguće?

Lucija Drmač, studentica 3. godine ekonomije i managementa na hrvatskom jeziku prijelaznica je s državnog fakulteta. Lucija je trenutno zaposlena u Career centru ZŠEM-a gdje vrši konzultacije sa studentima te ih priprema za prva zaposlenja i studentske prakse. Uz to, nedavno se vratila sa Winter School dvotjednog programa iz Turske gdje je slušala predmet Brand Managament na partnerskom sveučilištu Istanbul Aydin University.

Lovro i Marin Lesić, brucoši su studija ekonomije i managementa na engleskom jezika te su završili poznatu zagrebačku 5. gimnaziju. Početkom ove godine osnovali su ZSEM Student Finance and Investment Club zajedno s asistentom na dvije katedre ZŠEM-a: katedra za financije i računovodstvo i katedra za ekonomiju i matematiku, Lukom Medvidovićem. Braća Lesići sudjelovali su na Climate Week u Riyadhu u Saudiskoj Arabiji na poziv organizatora UN-a. Zajedno s Lucijom, Marin i Lovro odaze idući semestar na studentsku razmjenu na Universidad Carlos III de Madrid.

Antonio Zwicker, također je brucoš studija ekonomije i managementa na engleskom jeziku te je po uzoru na svoju sestru Christinu upisao ZŠEM nakon završene gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu. Antonio je profesionalan sportaš koji je nedavno bio 6. na Svjetskom juniorskom prvenstvu u plivanju te državni prvak. Antonio se kao i njegove kolege priprema na odlazak u Oslo na studentsku razmjenu na BI Norweigan School of Management.

Mara Rimanić, studentica 4. godine ekonomije i managementa, također prijelaznica s državnog fakulteta provela je dva semstra van Hrvatske u sklopu međunarodne razmjene studenata na ZŠEM-u. Studenti ZŠEM-a ističu kako je studentska razmjena jedna od najvažnijih stvari zbog koje se odlučuju za upis ovog studija. Mara je jedan semestra provela u Parizu na Paris School of Business te drugi na Universidad Carlos III de Madrid na koji uskoro odlaze njeni kolege nižih godina.

Tijekom Dana otvorenih vrata, srednjoškolci će imati priliku sudjelovati u interaktivnom panelom s dekanom Njavrom te njegovim gostima, studentima ZŠEM-a. Oni će dobiti uvid u različite studijske discipline, razumjeti prednosti studiranja ekonomije i menadžmenta i istražiti raznolike karijerne putove koji se otvaraju nakon diplome. Panel će pomoći srednjoškolcima da otkriju svoje strasti, identificiraju svoje snage i donesu odluke koje se usklađuju s njihovim dugoročnim ciljevima.

Osim toga, Dani otvorenih vrata pružit će uvid u živahni studentski život na ZŠEM-u, prikazujući vrhunske sadržaje, ugledno nastavno osoblje i raznoliku studentsku zajednicu. Budući studenti će imati priliku istražiti kampus, komunicirati s trenutnim studentima i dobiti izravno iskustvo ZŠEM-a.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) je renomirana visokoškolska institucija u Hrvatskoj posvećena pružanju izvrsnosti u poslovnom i ekonomskom obrazovanju. S naglaskom na praktičnom znanju, internacionalizaciji i poduzetništvu, ZSEM priprema svoje studente da postanu budući lideri u svojim odabranim područjima. Kako bi osigurali svoje mjesto na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj, prijavite se putem poveznice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zadnje ulaznice u prodaji!
PROMO

Zadnje ulaznice u prodaji!

Ovog petka i subote u Areni Zagreb desetci tisuća ljudi u jedan će glas pjevati riječi duhovnih pjesama

B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!
PROMO

B2Run 20. lipnja stiže u najzeleniji grad u Hrvatskoj – Osijek. Priključite nam se!

Odlična energija, druženje i kolegijalnost srž su ovog afterwork događaja, a poslovnjaci iz grada na Dravi i šire okolice tradicionalno će jedno poslijepodne zamijeniti stazom B2Runa
Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša
PROMO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša

22.5. je održana svečana ceremonija uručivanja nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za koji je ove godine pristiglo čak 158 ideja.