Obavijesti

Promo sadržaj

Što nosite na spoj za Valentinovo? Donosimo savršene kombinacije obuće

Što nosite na spoj za Valentinovo? Donosimo savršene kombinacije obuće
5

Deichmann je omiljena shopping destinacija koja kupcima nudi kvalitetne i trendy modele obuće te idealno mjesto na kojem će svoje cipele pronaći žene, muškarci te cijela obitelj.

S dolaskom Valentinova, sigurno ste već isplanirali kakav romantični izlazak ili izlet, a kako se god odlučite provesti dan zaljubljenih, sigurno ćete morati i isplanirati prigodni outfit. Mi smo u Deichmannu pronašli idealne kombinacije obuće za nju i njega koje će se savršeno uklopiti u sve vaše planove.

Za parove koji vole eleganciju

Ako ćete ovo Valentinovo provesti u elegantnom izlasku na večeru, u kazalište ili se planirate počastiti koktelom, uskladite svoju kombinaciju s partnerom. Muškarci će često posegnuti za „sigurnim“ odabirom hlača i košulje, pa svoju kombinaciju mogu osvježiti parom cipela poput onih koje smo u Deichmannu pronašli u egzotičnom uzorku kože. Crne salonke uvijek su dobra ideja, ali nama se čini kako je Valentinovo savršena prigoda da ormar i outfit obogatite parom jedinstvenih cipela poput trendy modela u boji ciklame koji nas je osvojio čim smo ušetali u Deichmann.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako preferirate aktivan dan zaljubljenih

Parovi koji zaziru od formalnih druženja možda će Valentinovo iskoristiti za zajedničko uživanje u nekom od hobija. Ako je vaš zajednički hobi planinarenje ili otkrivanje novih mjesta, razveselit će vas ponuda tople obuće za prirodu koja vas čeka u Deichmannu. Muške trekking gležnjače u maslinasto zelenoj nijansi tople su i udobne, a ružičaste čizmice s dodatnim termo krznom u unutrašnjosti apsolutno su najženstveniji model obuće za zimske aktivnosti na otvorenome koje smo do sada vidjeli.

Posebna izdanja tenisica za Valentinovo iz godine u godinu osvajaju srca zaljubljenika u sportski stil. Jednostavni bijeli modeli s pokojom prigodnom porukom ili dodatkom klasičnih simbola Valentinova u crvenoj i ružičastoj boji osvajaju podjednako žene i muškarce. Mi smo se odmah raznježili od pomisli na usklađen izbor obuće u paru, i u Deichmannu smo potražili neke od bijelo-crvenih modela popularnih brendova tenisica. Uz ovakav usklađeni izbor obuće, sigurni smo da će se svaki plan pretvoriti u nezaboravno, romantično Valentinovo.

Idealan izbor obuće za žene i muškarce osvojit će i vaše srce! Ponudu omiljene shopping destinacije kada su u pitanju modni dodatci razgledati možete i putem službene web stranice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj