Obavijesti

Promo sadržaj

Što ove jeseni nose fit Hrvatice?

Što ove jeseni nose fit Hrvatice?
7

Jesen je stigla na velika vrata, a s njom i povratak u teretane i na treninge. Tijelo za sljedeće ljeto gradi se zimi, a sve započinje prvim jesenskim danima kada su ljudi odlučni okrenuti novu stranicu u životu

Toga su svjesne i poznate Hrvatice poput Žanamari Perčić, Ivane Mišerić, Antonije Stupar Jurkin, Semente Rajhard i Jelene Glišić koje su za svoj jesenski sportski „look“ odabrale Zoe MAGNETIC kolekciju. 

„Mislim da je želja svake žene da se osjeća snažno i privlačno, a Zoe tajice koje prijanjaju poput kože ističu njezine atribute.“ – svoje iskustvo sa Zoe tajicama podijelila je pjevačica Žanamari Perčić koja već dulje vrijeme prati Zoe. 

Kreiranjem udobnih komada od ugodnog materijala, Zoe kolekcije unijele su ženstvenost u teretane te vratile sportski look na ulice. Nova kolekcija sadrži sedam modela chic tajica te sportske topove i majice koji su još vrući od šivanja. Zaštitno lice Magnetic kampanje je bivša RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin, žena koja svojim samopouzdanjem i karizmom nadahnjuje druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Magnetic kolekcija zagovara samopouzdanje i osjećaj vlastite vrijednosti kao prvi korak ka ostvarivanju osobnih ciljeva. Prihvatiti i voljeti sebe tajna je magnetske privlačnosti koju svaka od nas krije u sebi i upravo to želimo prenijeti na našu Zoe zajednicu.“ – izjavila je Marija Ivić iz Girly Fitnessa koja je uz svoju sestru blizanku Anu najpoznatija fitness blogerica i velika ljubiteljica Zoe tajica. 

Magnetic se trenutno može pronaći na ekskluzivnom PRE-SALE-u samo u Polleo Sport poslovnicama i na webshopu, a u sklopu lansiranja nove kolekcije, ove subote 28.listopada, u Polleo poslovnici u Arena Centru održat će se prvi Zoe Magnetic Mingle party koji će okupiti sve Zoe ambasdorice, osobe iz javnog života te medije. Uz energetska pića, proteinske čokoladice, DJ Phillipe-a te brojne nagrade, posjetiteljice će od 17 do 21 sat, moći na licu mjesta isprobati i kupiti po pre-sale cijeni omiljene komade iz nove kolekcije. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive