Obavijesti

Promo sadržaj

Što predlažu stručnjaci, s čim je najbolje njegovati kožu kad su vrući dani?

Što predlažu stručnjaci, s čim je najbolje njegovati kožu kad su vrući dani?
6

Sunce nam svakodnevno uzrokuje oštećenja, prerano starenje kože i ponekad čak i kožne bolesti. Za zaštitu kože nam stručnjaci preporučuju upotrebu primjerene kreme za sunčanje, nošenje dodatnih slojeva odjeće i odgovorno izlaganje suncu u periodu kad su najintenzivniji UV zraci.

Hidratacija je ključ do lijepe kože

Ljetne temperature i izlaganje suncu mogu uzrokovati dehidraciju kože. Da bi očuvali njen zdrav sjaj, bitno je da je pravilno hidrirate. Pored pijenja dovoljne količine vode možete upotrijebiti i hidrantne kreme i proizvode, koji će sačuvati vlagu u koži. Izbjegavajte alkohol i kofein, jer dodatno dehidriraju kožu. Iznimno je bitno da u to vrijeme ne zaboravite na još intenzivniju njegu svoje kože s kremom, koja sadrži optimalnu količinu vitamina i drugih hranjivih tvari za vašu kožu.

Uravnoteženom prehranom održavajte zdravu kožu

Prehrana igra bitnu ulogu kod zdravlja i izgleda kože. Uključite namirnice bogate antioksidansima, kao što je voće, povrće, orasi i sjemenke. Omega-3 masne kiseline, koje nalazimo u ribama, avokadu i maslinovom ulju, koje će pomoći pri zadržavanju kože elastičnom. Isto tako je bitno jesti namirnice bogate s vitaminom C, koji potiče proizvodnju kolagena.

Revitalizirajte svoju kožu prirodnim maskama za lice

Leto je vrijeme u godini, kad si možete priuštiti osvježavajuće i hranjive maske za lice. Koristite prirodne sastojke, kao što su jogurt, med, avokado, limun, krastavci ili aloe vera. Za još bolju njegu i ljepotu kože vam preporučujemo certificiranu prirodnu kozmetiku Lux-Factora, koja vam nudi iznimno učinkovitu kremu za njegu kože Lux-Factor 4D Hyaluron. Krema će vam vidno smanjiti izražajne i ispuniti duboke bore, potaknuti prirodno obnavljanje epiderme i zaštititi kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Zdrava koža je znak njege

Hijaluronska kiselina je ključni sastojak zdrave kože, nedostatak nje se pokazuje u suhosti, neelastičnosti, osjećaju zategnutosti i pojavi bora i izražajnih linija. Tu kiselinu sadrži i krema Hyaluron, zato prilikom nanošenja na lice veže velike količine vode i nastavno na to se pobrine za zdravu i čvrstu kožu. Sa starenjem količina dragocjene hijaluronske kiseline u koži opada, što znači, da naša koža gubi sposobnost zadržavanja vode, javljaju se bore i gubi se zdravi odsjaj.

Investicija u vašu kožu

Mnogobrojne korisnice su nad učinkom zaista iznenađene i zbog toga puno samopouzdanije, sretnije i uspješnije. Ljeto je pravo vrijeme da si priuštite nešto o čemu već dugo sanjate . I ako je to svjež i mladoliki izgled, krema 4D Hyaluron je pravo rješenje za vas.

Dodatni popust

Kremu možete naručiti na internet poveznici: www.luxfactor.com. Svaki dan radni dan od 8. do 15. sati smo vam dostupni za narudžbe i savjete na broju telefona 01 330 93 65. 

Za čitatelje ovog članka smo pripremili još dodatni popust od 15 % za kupnju proizvoda, s kodom za popust KLV15. Požurite se, kod je aktivan samo još do kraja mjeseca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin