Obavijesti

Promo sadržaj

Što spaja najboljeg hrvatskog baristu, nagrađivanog vinara i urbanu legendu klupske scene?

Što spaja najboljeg hrvatskog baristu, nagrađivanog vinara i urbanu legendu klupske scene?
5

Ljubav prema glazbi spojila je našeg najboljeg baristu Nik Orosija, više puta nagrađivanog vinara Antonija Zuzu i doajena klupske scene DJ Marijana Felvera

Svoju strast prema glazbi ujedinit će po prvi put zajedno unutar novog event koncepta nazvanog Blue Hours koji će svoje premijerno izdanje ugledat u subotu 4. rujna u dnevnom izdanju ususret zalasku sunca, od 18-00h, na krovu poslovne zgrade u Radnickoj 47. 

Nik Orosi - tvorac najboljeg espressa u Hrvatskoj koji je napokon uhvatio vremena za slobodne aktivnosti i posvetio se svojoj drugoj vokaciji, elektroničkoj glazbi. Zapravo, kronološki je bila prva, a dokaza da “sve bilo je glazba” ima dovoljno; puštao je svoju glazbu po eventima, a odrastajući sa scenom osamdesetih, njegove dogodovštine s Pet Shop Boys i Depeche Mode Mode za vrijeme zagrebačkih gostovanja – bio je s njima i družio se u backstageu i po Saloonu – bile su pretkvalifikacije nakon kojih je današnju izreku “Martin Gore je najveći” nadopunio vlastitim pločama.

Antonio Zuza - da hrvatski vinari ozbiljno shvaćaju svoj posao dokaz su brojna priznanja na nedavno održanom najprestižnijem vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu na kojem je mlada vinarija Bora osvojila zlatna medalju za njihov više puta nagrađivan Pošip iz 2019. Antonio producira vlastitu glazbu u sklopu svoje izdavačke kuće Imogen Records koju je osnovao zajedno sa kolegom producentom I DJ-em Ilijom Rudmanom. 

Marijan Felver - rijetki su DJ-evi koji su u Hrvatskoj dugovječni poput Marijana Felvera. Upravo zato je ovaj doajen klupske scene, oduvijek sinonim za profinjenost i glazbenu kvalitetu. Iako često to zaboravlja, Felver je jedan od sretnika kojima je zapravo hobi posao. Osim što ga glazba ispunjava i dio je njegovog integriteta sretan je što njome i onim što proizvodi usrećuje i druge ljude. Sa svjetski poznatim producentom I DJ-em Dixon stoji iza popularnih Stereotip party izdanja.

Blue Hours je nastao iz potrebe da u ovim izazovnim vremenima kada je kolektivni ples postao rijetka forma okupi limitirani broj istomišljenika (posjetitelja) za prvo dnevno party izdanje uz ovu trojicu genijalaca koji će zajedno podijelti svoju strast prema glazbi nastupom na istoj pozornici.

Neuobičajena lokacija, limitirani broj posjetitelja i dnevni termin održavanja biti će potpis budućih Blue Hours event izdanja.

Prvi release ograničenog broja ulaznica po startnoj cijeni od 60kn možete kupiti na Entriu. https://www.entrio.hr/event/blue-hours-premijera-9765

Događaj će se održati uza sve propisane mjere trenutno na snazi. Ograničeni broj ulaznica je već u pretprodaji.

Nik Orosi
https://www.nikorosi.com/

Antonio Zuza / Imogen Records
https://soundcloud.com/antoniozuza

Felver
https://www.mixcloud.com/Felver

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.