Promo sadržaj

Komentari 0

Što trebate uzeti u obzir pri kupnji pećnice

Što trebate uzeti u obzir pri kupnji pećnice

Kuhanje, pečenje, kuhanje na pari zvuči kao puno zabave, ali kako netko može pronaći dovoljno vremena da se istakne u tim aktivnostima?

Svakodnevno listate brojne recepte za pripremu ukusnih jela, ali nemate vremena za pripremu istih? Pa, prvi korak je odabrati najprikladnije kuhinjske uređaje koji će savršeno služiti vašim potrebama. Pećnica je jedna od najvažnijih! Opcija je pećnica koja može obaviti gotovo sav posao sama i možete postati master chef u tren oka!

Odaberite pećnicu koja može obavljati više zadataka!

Stvarno uživate u pečenju i kuhanju, ali na vašem popisu ima previše recepata? Niste sigurni kada ćete moći pripremiti sva ta jela? Nove Gorenje OptiBake pećnice tu će vam pomoći! Nema potrebe provoditi sate i sate u kuhinji kako biste više napravili vrhunsku večeru. MultiLevel pečenje će vam uštedjeti vrijeme i dobit ćete savršen obrok. Iznenadite svoje najmilije neobičnim receptom! Jedinstvene Gorenje pećnice s HomeMade oblikom potpuno će transformirati vaše iskustvo pečenja. Njihov oblik inspiriran je tradicionalnim pećima na drva. Rezultat? Ova posebna značajka osigurava stabilnu temperaturu u cijeloj pećnici, tako što će vaša jela biti ravnomjerno pečena. Želite li pripremiti gurmanski obrok u 4 slijeda? Samo naprijed, hrana će biti ravnomjerno pečena na svakoj razini u pećnici.

Zaljubite se u pečenje

Često dolazite kući gladni nakon dugog dana na poslu, ali biste i dalje željeli jesti zdrav i ukusan obrok? Stiže rješenje - OptiBake pećnica dostiže temperaturu do 200 °C u samo 5 minuta. Dakle, čak i brzo i ukusno jelo može se pripremiti u tren oka! Funkcija FastPreheat očarat će čak i ljubitelje mikrovalnih pećnica! Nadalje, možete pripremiti brzu večeru i zdrave grickalice za sljedeće jutro. Pitate se kako je to moguće? Odgovor je jednostavan: BigSpace!  Još jedna značajka zbog koje ćete još više voljeti pripremu obroka! OptiBake pećnica nudi dovoljno prostora za pečenje, pa je iskoristite! A najbolji dio? Nema potrebe za otvaranjem pećnice tijekom procesa pečenja jer ćete moći provjeriti stanje hrane samo brzim pogledom kroz vrata.  Edge-to edge overview omogućit će vam nadzor "situacije" u pećnici. Bez stresa, bez brige - pustite da pećnica radi svoj posao, a vi uživajte u slobodnom vremenu!