Što vas vodi na mnoga nova mjesta s nula vremena putovanja? | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Što vas vodi na mnoga nova mjesta s nula vremena putovanja?

Što vas vodi na mnoga nova mjesta s nula vremena putovanja?
6

Tako je. Noć virtualne igre

Svima nam je vrlo dobro poznat scenarij - grupe prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igru. Ovakve su večeri mnogima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga. Sada su se druženja više okrenula virtualnom svijetu pa su čak i moderni gameri svu akciju, kao i prijatelje, prebacili online. Noć virtualnih igara uključuju sve, od pravih gaming borbi do klasičnih društvenih igara koje su upravo dobile virtualne preobrazbe.

Young adult friends using smartphones together outdoors youth cu

Prednosti organiziranja virtualne noći igara

 • Raznolikost ponude igara.
 • Neke mobilne verzije klasičnih društvenih igara pojednostavljuju igranje i uključuju upute u aplikaciji koje olakšavaju poštivanje svih pravila.
 • Sigurnost za sebe, svoje prijatelje i obitelj tijekom pandemije kada čak i mala okupljanja predstavljaju rizik za zdravlje.
 • Fleksibilnost koja omogućuje da sudjeluju prijatelji i obitelj koji žive u drugim gradovima, državama pa čak i  vremenskim zonama.
 • Sjećanja koja je lako uhvatiti samo jednom snimkom zaslona.
 • Zdrava konkurencija. (Tko ne voli pobjeđivati?).
Group of friends having fun at home

Ideje za virtualne igre

Dobre noći virtualnih igara održavaju goste angažiranima u igri i druženju s prijateljima i voljenima. Možete maksimizirati angažman osiguravajući da igre, oprema i tehnologija koju odaberete rade bez zastoja. OVDJE saznajte više o vrhunskoj opremi.

Ideje u nastavku pomoći će vam da budete uspješan organizator ovakve večeri.

1. POZOVITE OPTIMALAN  BROJ LJUDI

Pokušajte pozvati parnu ili veliku grupu ljudi i igru temeljite u skladu s tim: ako imate paran broj ljudi, preporučili bi timske igre koje su uvijek najzanimljivije.

2. ODABERITE IGRU UNAPRIJED

Nemojte ostaviti odabir igre za kraj, radije se unaprijed dogovorite kako bi smanjili mogućnost nezadovoljstva. Ako ste vi organizator napravite popis mogućnosti kako bi odabir bio brži i jednostavniji.

3. DRUŽENJE PRIJE POČETKA IGRE I REZERVA JE UVIJEK SPREMNA

Ostavite si dovoljno vremena prije početka igre kako bi mogli razgovarati, optimalno je do 30 minuta, ali morate voditi računa o tome kada je vrijeme da krenete sa samom igrom. Kada završite igru, ne mora to biti znak da svi odlaze – pripremite i rezervne igre ili uživajte u druženju i razgovoru.

4. PRIPREMITE POTREBNU OPREMU

Iznimno je bitno da kod ovakve vrste druženja imate odličnu opremu koja će vam olakšati igru, a druženje će biti jednostavnije i zabavnije. Predložili bi da si osigurate kvalitetno računalo i monitor, ili ako ste više u pokretu onda svakako laptop. Kod odabira  uzmite u obzir kakvu vrstu igara želite igrati jer o tome će ovisiti i specifikacija računala koju trebate. Uz to svakako će biti odlično imati udobne slušalice, mikrofon, kvalitetan gaming miš i tipkovnicu. Ili ako ste više pobornik mobilnih igrica onda kvalitetan i dovoljno brz smartphone. OVDJE možete pogledati preporuku proizvoda koji će vam jamčiti najbolje iskustvo igranja, ako ne i pobjedu.

5. PRIPREMITE HRANU I PIĆE

Slažemo se da je zabavnije kada hranu i grickalice pripremate ne samo za sebe nego i za svoje prijatelje, svejedno nemojte zaboraviti na ovo jer će vam pružiti neometano uživanje u igri i druženje s prijateljima.

6. NE TREBA ODREĐIVATI RASPOLOŽENJE

Ne zamarajte se postavljanjem raspoloženja uz glazbu, svijeće ili neke popratne efekte. Pozadinska glazba je u redu, ali vjerojatno ćete se bolje usredotočiti, ako je nema. Svakako koristite sve što će cijeloj ekipi pomoći da se opusti i zabavi, jer upravo je to ono što nam je potrebno.

Beautiful couple playing video games on console

Zašto organizirati ovakvu vrstu druženja?

Zajedničko igranje igara, udruživanje u timove, natjecanje, stvara novo iskustvo povezivanja koje će biti dublje od bilo koje uobičajene večere ili kave. Ovo je zaista jedan od najbržih načina vezivanja.

Ovakva druženja bitna su jer:

 • učite zajedno,
 • rješavate nove izazove,
 • smijete se zajedno – možemo se nasmijati dobroj komediji, videu na YouTube-u ili nekom tekstu koji smo upravo pročitali  - ali nešto je posebno u tome kada se smijemo zajedno,
 • stvarate uspomene,
 • zajedno izlazite iz zone udobnosti - a malo adrenalina je uvijek dobra stvar,
 • bolje se upoznajete i povezujete.

Nemojte čekati predugo, okupite svoje prijatelje ili obitelj i organizirajte pravu noć igre, zabave, smijeha i vrhunskog raspoloženja. Probajte večer organizirati virtualno ili u vlastitom domu u manjim skupinama. Klasične igre, video, PC ili mobilne igre izaberite što vam se više sviđa ili napravite kombinaciju. IZABERITE ČLANA POSADE, opskrbite se najboljom opremom, a za još dodatnu inspiraciju pogledajte  – OVDJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera
PROMO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera

Višegodišnji program katastarskih izmjera 2021.-2030. je projekt kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske, a provodi ga Državna geodetska uprava. Radi se o najvećem projektu zemljišne administracije od kada se provode katastarske izmjere. Njegovo trajanje je predviđeno do 2030. godine.

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati
PROMO

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati

Eurovilla Vam predstavlja pet luksuznih nekretnina koje ne samo da oduzimaju dah već i obećavaju izvrsnu investicijsku priliku na prekrasnoj jadranskoj obali
Znate li da je možda vaš nemar uzrok požara?
PROMO

Znate li da je možda vaš nemar uzrok požara?

Bačeni opušci, staklo ili plamen koji nastavlja gorjeti uzrok su čak 90% šumskih požara.