Obavijesti

Promo sadržaj

Studenac otvorio šesti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama

Studenac otvorio šesti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama

Otvorene su prijave za donacije u sklopu projekta „Korak bliže zajednici“ kojim Studenac podržava programe koji pridonose pozitivnim promjenama

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te lanac s najvećim brojem prodavaonica otvorio je šesti krug prijava za donacije u sklopu svojeg projekta „Korak bliže zajednici“. Poziv na prijavu otvoren je svim udrugama i neprofitnim organizacijama iz Hrvatske koje svojim radom doprinose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici.

Tematika donacijskog kruga u veljači je zdravlje pa je tako prijava otvorena za sve udruge koje se bave bilo kojom djelatnosti povezane sa širim pojmom zdravlja. Prijaviti se mogu tako udruge koje se bave brigom o djeci i odraslima s određenim poteškoćama u razvoju, brigom o djeci i odraslima koji su oboljeli od određenih bolesti, primjerice malignih oboljenja, rijetkih bolesti i sl., organizacijom i smještajem roditelja djece s malignim ili drugim oboljenjima, brigom za osobe s invaliditetom i sl. Prijave se zaprimaju od 1. do 28. veljače putem obrasca na web stranici Studenca – Korak bliže zajednici.

Projekt društveno odgovornog poslovanja „Korak bliže zajednici“ Studenac je pokrenuo u listopadu 2021. godine kako bi financijskom potporom podržao humanitarne, zdravstvene, socijalne, sportsko-rekreativne i druge programe koji pridonose unaprjeđenju života svoje zajednice. Ove godine se projekt nastavlja u novijem ruhu, a novost je da su ciklusi donacija tematski podijeljeni te je povećan iznos sredstava po udruzi koje Studenac donira.

Pred nama je prvi ovogodišnji ciklus donacija kojemu se istinski radujemo. U ovoj godini proširujemo svoju platformu aktivnosti i tematiku donacija čime želimo još više uroniti i djelovati u zajednicama diljem Lijepe Naše. Tako će ove veljače pet neprofitnih organizacija i udruga imati priliku dobiti donaciju u iznosu od 15.000 eura na temelju projekata kojima podupiru promicanje zdravlja u svojim lokalnim zajednicama. Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na našoj web stranici gdje mogu pronaći i sve dodatne informacije“, izjavila je Miranda Mladin, direktorica Sektora marketinga Studenca.

U dosadašnjih pet provedenih krugova u sklopu projekta „Korak bliže zajednici“, Studenac je donirao ukupno 66.000 eura sredstava (pola milijuna kuna) pedeset odabranih neprofitnih organizacija i udruga.

Projekt „Korak bliže zajednici“ jedan je od projekata društveno odgovornog poslovanja Studenca, a kreiran prema ciljevima Ujedinjenih naroda koji se odnose na iskorjenjivanje gladi, promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija.

Više o projektu, pravilima i načinima prijave dostupno je na poveznici Korak bliže zajednici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Filip Detelić priča nam o obitelji i poslu: 'Moj nos? Rodio sam se takav, nije me kamion pogodio'
OBOŽAVA I NOGOMET

Filip Detelić priča nam o obitelji i poslu: 'Moj nos? Rodio sam se takav, nije me kamion pogodio'

Vječni dinamovac i kerempuhovac Filip Detelić priprema novu premijeru, na malim ekranima gledamo ga u ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a na ljeto snima nastavak kultnog filma ‘ZG80’
U braku s ovisnikom o seksu: 'Trpjela sam bol, stručnjakinja mi je objasnila da me siluje'
BILO JE DIVNO, U POČETKU...

U braku s ovisnikom o seksu: 'Trpjela sam bol, stručnjakinja mi je objasnila da me siluje'

Britanka Marie Williams podijelila je svoju priču o braku s muškarcem koji je bio ovisan o seksu te duže vrijeme nije shvaćala kako da izađe iz te priče