Obavijesti

Promo sadržaj

Studenac snizio cijene i pripremio dodatne akcijske ponude u travnju

Studenac snizio cijene i pripremio dodatne akcijske ponude u travnju

Prateći odluke Vlade RH i potrebe svojih kupaca, Studenac je snizio cijene niza svojih proizvoda i uveo dodatne akcijske ponude za povoljniju kupnju

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, ujedno i lanac s najvećom mrežom prodavaonica, s prvim danom travnja snizio je cijene većine osnovnih proizvoda na svojim policama. Nastavno na odluku Vlade RH o smanjenju PDV-a, ali i inflaciju koja se odražava na sve sfere života, sniženje će značajno doprinijeti uštedi u kućnom budžetu kupaca ovog maloprodajnog lanca diljem Jadrana i u Zagrebu.

Snižene su tako cijene kategorija svježeg mesa, jaja, voća, povrća, ulja, masti te dječje hrane, za koje je PDV umjesto 13 sada 5 %. Također, maslac i margarin sada su povoljniji sukladno smanjenju PDV-a s 25 na 13 %. 

Uz redovne tjedne akcije i akcijske ponude, kao još jedan odgovor u kontekstu inflacije, u Studencu je uveden i set dodatnih popusta na cjelokupnu kupovinu. Također, kupce očekuje i bogata uskrsna ponuda u sklopu nove 'I sitno i bitno' kampanje te dodatni katalozi i poseban popust za umirovljenike.

Prateći svjetske trendove, Studenac je nedavno predstavio i svoj novi program vjernosti 'Moj Studenac', u obliku suvremene mobilne aplikacije. Iznimno jednostavna za korištenje, kupcima donosi veću vrijednost za vjernost i ugodna iznenađenja, a uskoro i personalizirane pogodnosti. U aplikaciji je moguće prelistati aktualne tjedne kataloge Studenca i tako još jednostavnije pronaći proizvode po povoljnijim cijenama. Uz to, bez obzira na to gdje se nalazili, kupci uvijek mogu pronaći najbližu prodavaonicu Studenca, provjeriti radno vrijeme i obaviti kupnju.

Studenac nastavlja osluškivati i pratiti potrebe svojih kupaca te svojim asortimanom, uslugama i posebnim promotivnim programima, odgovarati na njih te im osiguravati cjelovito i ugodno iskustvo kupnje. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura