Obavijesti

Promo sadržaj

Sudjelujte na trećem sajmu OPG-ova “Zdravo je pravo” od 22. do 24. ožujka

Sudjelujte na trećem sajmu OPG-ova “Zdravo je pravo” od 22. do 24. ožujka
5

Sajam "Zdravo je pravo" poziva izlagače iz cijele Hrvatske. Vlasnici OPG-a, obrta, domaćih radinosti - prijavite se!

ABC-RENT uspješno je održao sajmove OPG-ova “Zdravo je pravo!” na zagrebačkom Bundeku prošle godine u ožujku i rujnu. Na sajmovima je sudjelovalo stotinjak izlagača iz cijele Hrvatske, a uz bogatu ponudu raznih OPG-a uživalo se i u ukusnoj gastronomskoj ponudi i zabavnom programu. Mnogobrojni izlagači su proširili krug kupaca, a proizvodi nekih izlagača od tada se plasiraju u zdrave markete i trgovačke lance.

ABC-RENT nastavlja sa sajmovima i ove godine te organizira prvi veliki proljetni sajam vikend uoči Uskrsa ponovno na Bundeku od 22 do 24. ožujka 2024.

Ukoliko imate vlastiti OPG i uzgajate domaću hranu kontroliranog ili ekološkog uzgoja, imate domaću radinost, obrt ili izrađujete unikatne predmete, ovo je prilika da se prijavite i sudjelujte na sajmu.

Ne propustite odličnu mogućnost da prezentirate svoje proizvode i povežete se sa novim kupcima. Svaki izlagač na sajmu u okviru programa imat će priliku reći više o svojim proizvodima, posebnostima djelatnosti te načina rada.

Želja organizatora je da kupci pronađu svoje stalne opskrbljivače zdravim i ekološki uzgojenim domaćim proizvodima te da naši hrvatski OPG-ovci i proizvođači pronađu stalne konzumente. Sada je više nego ikada važno znati kakve namirnice unosimo u svoj organizam, kao što je važno poznavati porijeklo uzgoja i obrade istih.

Ugovorite izlagačku poziciju

Kotizacija za izlagačku poziciju u šatoru iznosi 150 eura, dok je za izlagačko mjesto u pagodi cijena 250 eura za sva tri dana sajma, uz svu potrebnu osiguranu infrastrukutu i logističku podršku.

Sve informacije možete dobiti na 091/6400562 ili ines.cvitak@abc-rent.hr.

Bogat program

Posjetitelji će na sajmu imati prilike opskrbiti se zdravim i domaćim proizvodima za nadolazeće uskrsne blagdane i bogat uskršnji stol, pronaći unikatne poklone.

Na sajmu goste očekuje i bogata gastronomska ponuda te izvstan zabavni program - plesači i tamburaši KUD-a Stupnik, plesači i tamburaši KUD-a Ščitarjevo, plesači i tamburaši KUD-a Stari Grad Lukavec, mažoretkinje iz plesnog kluba Barbara, pjevači i pjevačice iz dječjeg zbora Kikići i Genijalci i dječjeg zbora Cvrkutavci. Također, nastup polaznica Anine glazbaonice i gastro kulinarski show Alma Čatlaka koji će za vas kuhati s proizvodima izlagača OPG-ova. Dodatno posjetitelje očekuje i bogata tombola s proizvodima OPG-ovaca.

Biti će to još jedna prilika za iskusiti spoj gastronomske tradicije, kvalitetnih proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti, tradicijske kulture i umjetnosti na jednom mjestu.

Izlagači - prijavite se, sudjelute i izložite svoje proizvode! Zagrepčani – “save the date” – posjetite sajam OPG-ovaca, dobro se zabavite i kušajte razne delicije hrvatskog sela.

Sve dodatne informacije o sajmu pronađite na stranicama ABC renta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume