Obavijesti

Promo sadržaj

Summit Leasing Slovenija preuzela je tvrtku Mercedes-Benz Leasing Hrvatska

Summit Leasing Slovenija preuzela je tvrtku Mercedes-Benz Leasing Hrvatska

Summit Leasing Slovenija d.o.o. je ishođenjem svih potrebnih dozvola od strane nadležnih regulatornih tijela dana 01.04.2022 završio s preuzimanjem tvrtke Mercedes-Benz Leasing Hrvatska d.o.o., koju je kupio od tvrtke Mercedes-Benz Mobility AG. Završetkom preuzimanja, društvo Mercedes-Benz Leasing Hrvatska d.o.o.  mijenja ime u Mobil Leasing d.o.o.

Potpisivanjem dodatnog ugovora o licenci s tvrtkom Mercedes-Benz Mobility AG, Mobil Leasing d.o.o. će prilikom financiranja Mercedes-Benz vozila na hrvatskom tržištu i dalje koristiti  naziv Mercedes-Benz Leasing, te će nastaviti uspješnu suradnju s tvrtkama Emil Frey grupe i ostalim ovlaštenim dobavljačima Mercedes-Benz vozila. Kontinuitet poslovanja i besprijekorna korisnička podrška biti će osigurana i nakon preuzimanja jer će se poslovanje odvijati na istoj lokaciji u Zagrebu  u istom sastavu.

Mobil Leasing će u budućnosti nastojati proširiti poslovanje, što znači da će svoje usluge financiranja ponuditi i kupcima drugih marki  vozila u Hrvatskoj, ali i njihovim dobavljačima.

Mitja Otorepec, direktor društva Summit Leasinga Slovenija, nakon zaključivanja ovoga posla je rekao: „Raduje me što ćemo s cijelom paletom kreativnih financijskih rješenja, koja zadovoljavaju najviše stručne standarde u automobilskoj i financijskoj industriji, nastaviti podržavati stranke Mercedes-Benza, trgovce i distributere. Fokusiranjem na izvrsnost usluge, digitalizaciju, integraciju financijskih usluga u proces prodaje i daljnjim ulaganjem u razvoj kompetencija zaposlenika, na hrvatskom ćemo tržištu ponuditi svoje usluge i tvrtkama izvan automobilskog sektora koji žele svojim strankama ponuditi brzo i jednostavno financijsko rješenje."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.