Obavijesti

Promo sadržaj

Sunnysidersi na Jerry Ricks blues festivalu

Sunnysidersi na Jerry Ricks blues festivalu
4

U sklopu koncertne promocije svog u Hrvatskoj i širem svijeta hvaljenog The Bridges albuma Sunnysidersi nastupaju na jednom od najvećih i najcjenjenijih domaćih blues festivala

U sklopu koncertne promocije svog u Hrvatskoj i širem svijeta hvaljenog The Bridges albuma Sunnysidersi nastupaju na jednom od najvećih i najcjenjenijih domaćih blues festivala devetodnevnom Jerry Ricks Blues Festivalu kojeg već godinama organizira Kastav, malo mjesto pored Rijeke.

Festival nosi ime po legendarnom afroameričkom blueseru koji je zadnje godine svog života proživio upravo u Kastvu. Album Sunnysidersa The Bridges, koji je u listopadu prošle godine objavila diskografska kuća Dancing Bear, dobio je preko 40 odličnih kritika na mnogim prestižnim svjetskim blues portalima i časopisima, a američki Roots Report uvrstio ga je među 100 najboljih blues albuma 2020.

Nedavno je album, osim na CD-u i vinilu, izašao i u obliku čokoladne ploče koja svira na gramofonu, a za taj slatki blues zaslužna je nagrađivana tvornica čokolade Nadalina. Novi album donio je i novi, čvršći zvuk benda kojeg, osim osnivača i osovine benda Hrepe i Role, čine Leo Anđelković na bubnjevima, Danijel Teodorović na basu i Luka Banić na električnoj gitari. Sunnysidersi su ovo ljeto nastupili na Zagreb Internacional Blues Festivalu, Velika Gorica Rock and Blues Festivalu, Chill and Grill Festivalu i Thrill Blues Festivalu a u Matuljima pored Kastva ih možete pogledati i počuti u četvrtak 29.srpnja.

Zajedno s njima tu večer nastupit će i zagrebački Be Ha Ve, jedan od ponajboljih usnoharmonikaša Krešo Oremuš te mlada nada hrvatske blues scene 13-godišnji Odin Sokač. Nakon Matulja i Jerry Ricks Blues Festivala Sunnysidersi 24.8. otvaraju 7. Internacionalni Blues Kamp za djecu u Lonjskom Polju zajedno s Blues Hall of Fame britanskim glazbenikom Norman Beakerom. Sunnysidersima, valjda zbog imena, gode ove ljetne vrućine jer, kao što kaže jedan njihov štovalac, „i najtamniju noć pretvore u dan“.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!