Obavijesti

Promo sadržaj

Supercroatian – priča iz Hrvatske inspirirana srcem

Supercroatian – priča iz Hrvatske inspirirana srcem
3

Predstavljamo novu robnu marku hrvatskih majica nastalih iz ljubavi prema Hrvatskoj

Već i samo ime - Supercroatian – govori dovoljno samo za sebe jer toliko je razloga zbog kojih možemo biti ponosni i sretni što živimo u tako lijepoj zemlji duge tradicije. Superlativ SUPER jednostavnim jezikom svima je razumljiv. Hrvatska je zaista super, dakle osjećajmo se SUPERCROATIAN! 

Modernim grafičkim rješenjima i kvalitetnim proizvodima namijenjenima svim našim ljudima u domovini i iseljeništvu, Supercroatian promiče iskreno domoljublje u zajedništvu i zahvalnosti za ostvarenu slobodu i samostalnost. Osjećaj pripadnosti i nade koji nas je uvijek do sada držao zajedno, utkan je u atraktivne modele muških i ženskih majica dostupnih u nekoliko boja i četiri veličine. 

Kratki ili dugi rukavi, s kapuljačom ili bez, za nju & njega - Supercroatian majice su za sve dane u godini, a ne samo za one kada osvajamo medalje. Tada je važno da i dalje iznad svih uvijek bude - Hrvatska! 

Ukoliko i vas inspirira naše razmišljanje o Domovini i domoljublju, potražite hrvatski pleter, čipku, naše sinje more i druge hrvatske motive na supercroatian.com