Obavijesti

Promo sadržaj

Suzuki crossover - atraktivan, dinamičan i zabavan

Suzuki crossover - atraktivan, dinamičan i zabavan
3

Bez obzira na brojnost vaše obitelji, obnovljeni Suzukijev crossover pružit će vam vrhunsku udobnost i maksimalnu sigurnost uz pristupačnu cijenu

Najava pridošlice u obitelj često iziskuje potrebu nabavke odgovarajućeg automobila koji se odjednom mjeri sasvim drugačijim mjerilima nego što je dosad bio slučaj – ponuda prostora u kabini i prtljažniku, fleksibilnost, štedljivost i sigurnost u vožnji penju se na sam vrh ljestvice prioriteta.

Popularni Suzukijev crossover ispunjava sve navedene uvjete, ali nudi i više od toga – atraktivan, dinamičan i zabavan automobil koji se podjednako dobro snalazi i u kraćim gradskim vožnjama i na duljim putovanjima, na cesti i izvan nje, na suncu i na kiši. No, krenimo redom.

Izgled i udobnost

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo obnovljena inačica već odranije popularnog modela ne donosi značajne promjene u gabaritima modela (duljina 4,3 m, širina 1,7 m), no malko podizanje od tla doprinosi udobnosti, dok je redizajn prednje maske automobila namijenjen izazivanju ljubomornih uzdaha prolaznika.

Za obiteljske potrebe važnije je reći kako je ponuda prostora u kabini najraskošnija u klasi te jamči ugodan smještaj za čak pet osoba. Prtljažnik od 430 litara te fleksibilnost preklapanja stražnje klupe ili samo jednog njezinog dijela (u omjeru 60:40) pruža velike mogućnosti korištenja tog prostora.

Ni kraći izleti ni dulja putovanja cijele obitelji neće vam više predstavljati nerješivu logističku zagonetku.

Za sve terene i vremenske prilike

Vjerojatno ste mnogo puta u životu poželjeli da možete probleme rješavati pukim pritiskom na gumb, a upravo to vam omogućava novi S-Cross kroz svoja četiri ponuđena načina rada.

Automatski način rada u tzv. normalnoj vožnji naglasak stavlja na štedljivost, u slučaju snijega sigurnije i jednostavnije upravljanje postiže se pritiskom na gumb Snow, za ekstremne uvjete off-road vožnje odaberite način rada Lock koji rješava mnoge probleme u tako zahtjevnom načinu vožnje, dok u trenucima opuštanja (dakako bez djece u automobilu) možete izabrati gumb Sport te u S-Crossu probuditi sportski karakter.

Sigurnost bez kompromisa

Sigurnost u automobilu važna je svima, no obiteljskim ljudima zaista je neprocjenjiva. Novi Suzukijev crossover pruža sve što suvremena tehnologija na tu temu može ponuditi.

Radarski automatski sustav kočenja (RBS) detektira vozilo ispred vas i ako procjeni da postoji mogućnost sudara šalje upozorenje vozaču, ako se vjerojatnost sudara poveća aktivira pomoć pri kočenju, a u krajnjem slučaju sam aktivira kočnicu i tako izbjegava sudar.

Automobil dolazi s ESP sustavom koji povećava stabilnost vozila, zatim sustavom nadzora tlaka u gumama (TPMS) te opremljen s čak sedam zračnih jastuka. Dodatnu sigurnost jamči TECT koncept lagane karoserije koji u slučaju naleta pomaže zaštiti pješake, a sigurnost putnika ničim nije narušena jer je S-Cross na testovima sigurnosti osvojio 5 zvjezdica Euro NCAP.

Štedljivost

Dva nova benzinska motora, 1.0 Boosterjet od 112 KS i 1.4 Boosterjet turbo od 140 KS, karakteriziraju dinamične vozne karakteristike, ali i vrlo umjerena potrošnja goriva, dok provjereni dizelski 1.6 motor doista fascinira podacima o potrošnji od svega 4,1 litara na 100 prijeđenih kilometara što ga čini najštedljivijim automobilom s pogonom na sva četiri kotača na svijetu.

Ako ste do sada imali auto koji je trošio prosječnih 7-8 litara S-Cross prepolovit će vam mjesečnu potrošnju na gorivu i – pokušajte izračunati sami - zamalo sam isplaćivati ratu kredita.

Svi spomenuti motori dolaze uz 6-stupanjski mjenjač, a ako se odlučite za automatik, ponovno nema razloga za brigu o potrošnji, naime S-Cross opremljen je prvim automatskim mjenjačem koji ne generira veću potrošnju goriva od manualnog.

Cijena

Veća obitelj u pravilu znači i veće troškove, stoga je pri kupnji automobila dobro biti racionalan i obratiti pažnju na omjer cijene i kvalitete. U bogatoj paleti modela i opreme, ponuda počinje već od 116.174 kn za bazni benzinski model s pogonom na 2 kotača u GL paketu opreme, koji sadrži klimu, 7 zračnih jastuka, ABS i ESP kočnice, tempomat, prednje i stražnje električne podizače, daljinsko središnje zaključavanje, radio s Bluetoothom, električno podesiva zrcala i mnogo druge opreme.

Već sljedeći model sadrži multimediju i još pregršt dodatnih detalja te košta 129.290 kn. Ostatak ponude čini niz kombinacija modela i paketa opreme, no svima im je zajedničko da pružaju najbolji mogući omjer uloženog i dobivenog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince