Obavijesti

Promo sadržaj

Suzuki je predstavio svoj potpuno novi S-CROSS

Suzuki je predstavio svoj potpuno novi S-CROSS
18

Suzuki vam s ponosom predstavlja svoj potpuno novi S-CROSS, koji je  prvenstveno dizajniran kako bi zadovoljio dinamične potrebe modernih vlasnika SUV-ova, u svim fazama i potrebama njihovih života.

Novi S-CROSS je istinski SUV, moćnog izgleda i visokog stupnja funkcionalnosti. Naime, iza snažnog i upečatljivog dizajna, novi S-CROSS ponosi se impozantnom snagom, visokom učinkovitošću, pogonom na sve kotače, te najnovijim sigurnosnim značajkama, kao i brojnim komunikacijskim tehnologijama.

Istaknuti detalji

Smion SUV stil

Impozantna prednja maska u piano crnoj boji, savršeno se stapa s elegantnim LED svjetlima i brojnim srebrnim detaljima, kako bi stvorili upečatljiv SUV izgled. S boka gledano, četvrtasti prednji i stražnji obrubi kotača, zajedno s brojnim SUV detaljima jasno komuniciraju što ovaj auto sve može.

Funkcionalna svestranost

U prostranoj kabini udobno i sigurno, može se smjestiti 5 odraslih osoba, dok prtljažni prostor velikog kapaciteta, od čak 430 litara, nudi vrhunsku prilagodljivost i istinsku podršku za sve vaše, razno-razne aktivnosti na otvorenom, odn. u vaše slobodno vrijeme.

Panoramski krov i ergonomski dotjerana unutrašnjost, još više poboljšavaju doživljaj vožnje i nesputanosti.

Sofisticirana tehnologija

Počevši od vrhunskog 1,4-litrenog BOOSTERJET turbo motora, čiju veliku snagu i veliki okretni moment, izvrsno nadopunjuje 48V blagi SHVS hibridni sustav, te novog S-CROSSa zajedno čine jednim od učinkovitijih i snažnijih SUV-ova u ovoj klasi. Kad tome dodamo ALLGRIP SELECT 4x4 pogon, 9-inčni multimedijski audio uređaj i niz naprednih sigurnosnih tehnologija, vaše SUV iskustvo postati će potpuno, nesputano i sigurno.

Upečatljiv SUV izgled

Čak i na prvi pogled, novi Suzuki S-CROSS je SUV robusnog izgleda. Pozornost koja je stavljena na detalje vanjštine, ali i unutrašnjosti, čine ga jednostavno primamljivim, svestranim i nezaboravnim.

Vanjština

Osim impozantne maske u piano crnoj boji, prepoznatljiva značajka prednjeg i stražnjeg dijela su srebrni ukrasi koji zajedno s LED svjetlima novom S-CROSS-u daju nepogrešiv, agresivni SUV izgled.

Paleta boja

Kako bi zadovoljio potrebe širokog spektra vlasnika SUV-a, potpuno novi S-CROSS dostupan je u osam boja.

Perla metalik boje: Titan Dark Grey, Cosmic Black i Canyon Brown.

Perla boje: Cool White, Energetic Red i Sphere Blue.

Silky Silver metalik i nemetalik White zaokružuju paletu boja.

Silky Silver Metallic

White

Cool White Pearl

Titan Dark Gray Pearl Metallic

Cosmic Black Pearl Metallic

Canyon Brown Pearl Metallic

Energetic Red Pearl

Sphere Blue Pearl

Unutrašnjost

Bez obzira na svoj robustan vanjski izgled, novi Suzuki S-CROSS u svojoj unutrašnjosti je vrlo pitom i udoban, kako bi vam svaka avantura prvenstveno bila ugodna i bezbrižna. Užitku u vožnji i slobodi kretanja, pridonose i velika i udobna sjedala, jednako kao i velike staklene površine odn. panoramski krov velikih dimenzija.

Potpuno ergonomska kožna sjedala, u svom središnjem dijelu imaju uzorak od iznimno trajne sintetičke kože, koja osim otpornosti ima i izvrsna toplinska i upijajuća svojstva, uostalom kako i dolikuje prirodi svakog luksuznog SUV vozila.

Dizajn kokpita je podjednako napredan, jer osim nepoderive kvalitete, odlikuje se prepoznatljivom jednostavnošću. Velika ploča s instrumentima je naglašenog trodimenzionalnog dizajna, što daje snažan, visokofunkcionalan i nadasve kvalitetan izgled.

Dominantan visokotehnološki dojam interijera ponjaprije zahvaljujemo velikom 9-inčnom multimedijskom audio uređaj, koji omogućuje bežično povezivanje pametnog telefona, ali i prikazivanje informacija vezanih uz vozilo, kao i uključenost ALLGRIP SELECT pogona.

Funkcionalna svestranost

Od prostrane kabine do fleksibilnog prtljažnog prostora, potpuno novi S-CROSS dizajniran je kako bi zadovoljio iznimno širok raspon potreba svakog vozača SUV-a.

Prostrana kabina

U potpuno novom S-CROSS-u ima mjesta za 5 odraslih putnika te i u tom slučaju još uvijek nudi obilje prostora. Zbog udobnosti putnika sprijeda, nije ugrožena udobnost putnika na stražnjem sjedalu, koji čak imaju mogućnost promjene nagiba naslona stražnjih sjedala, u položaj koji omogućuje dodatno opuštanje. Kabina je dodatno prepuna skladišnih prostora i pogodnosti koje putnike čine zadovoljnima na svakom putovanju.

Fleksibilan prtljažni prostor

Naslon stražnjeg sjedala djeljiv u omjeru 60:40, koji pak zajedno s dodatnom, višepozicijskom policom bitno olakšavaju smještaj raznih stvari, unutar velikog prtljažnog prostora od 430 litara*. Bez obzira na odredište ili planove za slobodno vrijeme, potpuno novi S-CROSS nudi obilje prostora i udobnost za pet odraslih osoba i sve njihove potrepštine.

*Izmjereno metodom njemačkog udruženja automobilske industrije (VDA).

Panoramski krov

Dvostruki klizni stakleni paneli stvaraju iznimno veliki stakleni otvor, kako bi se moglo uživati u panoramskom pogledu s bilo kojeg sjedala u automobilu. Kad je panoramski krov zatvoren, ukupna duljina staklenih panela iznosi 1.000 mm, a kad je otvoren, duljina otvora iznosi velikih 560 mm.

Ostale pogodnosti:

・ Dvozonski automatski klima uređaj

・ Konzola iznad glave sa svjetlima za čitanje, i pretincem za odlaganje

・ Prednja konzola s USB priključkom

・ Središnji, pomični naslon za ruke i konzola sprijeda

・ Središnji naslon za ruke s držačima za čaše straga

Sofisticirana tehnologija

Potpuno opremljen SUV

Potpuno novi S-CROSS prepun je napredne tehnologije koja vožnju čini uzbudljivom i ugodnom, dok vozaču nudi realnu dozu samopouzdanja. Od učinkovite izvedbe 1,4-litrenog BOOSTERJET motora i njegovog 48V blagog SHVS hibridnog sustava, pa sve do povjerenja koje pak nudi ALLGRIP SELECT 4x4 pogon, i mnoštva inteligentnih sigurnosnih značajki, novi S-CROSS čine jednim od najboljih vozačkih SUV-ova.

K14D, 1.4 BOOSTERJET motor

S-CROSS pokreće 1,4-litreni BOOSTERJET turbo motor velikog okretnog momenta s izravnim ubrizgavanjem. Njegov turbopunjač, sabija stlačeni zrak u cilindre, kako bi maksimizirao okretni moment pri niskim okretajima. S druge pak strane, njegov sustav izravnog ubrizgavanja optimizira količinu, vrijeme i tlak goriva kako bi poboljšao performanse i učinkovitost. Također, zahvaljujući varijabilnom električnom upravljanju usisnih ventila (VVT), hlađenoj recirkulaciji ispušnih plinova (EGR) i visokom omjeru kompresije, postignuta je još veća učinkovitost ovog strojarsko-tehnološkog dragulja.

48V SHVS blagi hibridni sustav

Potpuno novi S-CROSS opremljen je 48V blagim SHVS hibridnim sustavom. U normalnim uvjetima vožnje, sustav smanjuje potrošnju goriva smanjenjem okretnog momenta koji se kompenzira s električnim motorom. S druge strane, kada sustav otkrije da je vozaču potrebno što brže ubrzanje, torque-fill kontrola i torque-boost značajka dodatno povećavaju odziv, glatkoću i ubrzanje.

ALLGRIP SELECT

Četiri lako upravljiva načina rada (Auto, Sport, Snow i Lock) čine ga praktičnim za odabir 4x4 pogona, koji najbolje odgovara uvjetima vožnje. Elektronički kontrolirani 4x4 sustav konstantno prilagođava količinu okretnog momenta isporučenog na stražnje kotače, te koristi ESP®, snagu motora, servo upravljač i druge sustave u vozilu za što bolju učinkovitost i realizaciju ova četiri načina vožnje.

9-inčni HD zaslon

Zaslon prikazuje najnovije praktične digitalne značajke, uključujući Apple CarPlay®, Android Auto™, prepoznavanje glasa i hands-free Bluetooth® opciju poziva. Standardne značajke također uključuju radio, reprodukciju glazbe i filmova putem USB-a te reprodukciju glazbe putem iPod-a i Bluetooth-a®. Držeći vas povezane s vozilom, također prikazuje informacije kao što su potrošnja goriva, doseg vožnje, SHVS protok energije, razna upozorenja, prikaz stražnje kamere, prikaz 360 kamere i stražnje parking senzore.

Suzukijeva sigurnosna podrška

Potpuno novi S-CROSS opremljen je Suzukijevom sigurnosnom podrškom, koja koristi kamere i senzore za pomoć u vožnji i za dodatnu sigurnost.

  • Automatski sustav kočenja pomoću dvostrukog senzora (DSBS)

Kada se vozilo kreće prema naprijed, monokularna kamera i laserski senzor određuju postoji li

opasnost od sudara s vozilom ili pješakom. Nakon otkrivanja potencijalnog sudara, DSBS sustav

upozorava, a ukoliko shvati da reakcija izostaje, primjenjuje automatsko kočenje, sve ovisno o situaciji.

  • Adaptivni tempomat sa Stop & Go funkcijom

Adaptivni tempomat u kombinaciji sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem koristi i funkciju stop & go. Sam ubrzava i usporava, kako bi vozač održao sigurnu udaljenost od vozila ispred. Stop & go funkcija može čak i potpuno zaustaviti vozilo kada je potrebno te zatim početi pratiti vozilo ispred ako ponovo krene unutar 2 sekunde, kao što je slučaj u prometnoj gužvi.

  • Kamera za prikaz od 360°

Pogled od 360 stupnjeva pruža dodatnu sigurnost i udobnost. Četiri kamere (prednja, stražnja te obje bočne) nude različite poglede, uključujući 3D prikaz za sigurno kretanje i pogled odozgo za sigurnije i lakše parkiranje.

  • Ostale značajke Suzukijeve sigurnosne podrške:

・ Upozorenje o napuštanju prometne trake

・ Prevencija napuštanja prometne trake

・ Upozorenje na krivudanje

・ Prepoznavanje prometnih znakova

・ Nadzor mrtvog kuta

・ Pomoć pri kretanju uzbrdo

・ Prepoznavanje pokretnih objekata straga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu