Obavijesti

Promo sadržaj

Sve izgleda bolje u zlatu!

Sve izgleda bolje u zlatu!
8

Nakit koji prkosi trendovima i brzo odlazi s modnog pijedestala da bi se još brže na njega vratio…

Nosile su ga naše bake i majke, nose ga modne urednice i poznate influencerice iz sezone u sezonu… Pretpostavljate, riječ je o zlatnom nakitu ili nakitu zlatnog sjaja koji će, prema najavama svjetskih modnih trendova, još dugo biti u fokusu svih outfita i zasigurno postati veliki jesenski modni trend.

Prekrasna kolekcija nakita koja odolijeva prolaznim trendovima i njeguje estetiku minimalizma dolazi nam iz De'llura. Njezino moćno ime „Innamorata“ u isto vrijeme slavi zaljubljenost u ljeto, dobru hranu i nakit, jednostavno - zaljubljenost u život!

Zlatni sjaj zarobljen u jednostavnim i elegantnim oblicima podiže opuštene ljetne kombinacije, ali  će se jednako dobro uklopiti u svaki jesenski outfit i zasigurno ukrasti pažnju svakog promatrača.

Dašak vibrantne atmosfere sa snimanja, koje je održano na lokacijama Dubrovnika i prekrasnog Royal Resorta, svojim aparatom je uhvatila fotografkinja Dora Šarić, dok je poznata domaća bloggerica Isabella Rakonić ispred objektiva savršeno utjelovila novu kolekciju i još jednom dokazala da sve izgleda bolje upravo - u zlatu!

Kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice, narukvice, prstenje i naušnice koje, nošene same ili u još uvijek popularnom „layeringu“, predstavljaju ultimativni hit koji iz sezone u sezonu ne silazi s ljestvice must have komada. 

Izrađena od nehrđajućeg čelika, kojemu je dodana 14 karatna pozlata, te upotpunjena poludragim kamenjem poput oniksa, malahita, akvamarina, apatita, lapisa i amazonita, cijela kolekcija je vrlo jednostavnog i profinjenog dizajna pa uobičajeno pravilo „manje je više“ u De'llure nakitu jednostavno ne vrijedi. Nanizane ogrlice, veliko prstenje s poludragim kamenjem u boji, nizovi naušnica i narukvica se odlično uklapaju u sve outfite te ga čine pravom poslasticom za sve zaljubljenice u nakit.

Sve kombinacije su dobrodošle - narukvica na narukvicu, glomazno prstenje kao ukras svakom prstu ili nizovi naušnica na ušima, sve dok izgledaju upečatljivo i drugačije.

Nakit, kao najposebniji i najmoćniji začin svakog outfita koji pristaje svakoj prilici, pogledajte u De'llure u Arena Centru i uskoro u Z Centru.

 

Model: Isabella Rakonić

Fotografkinja: Dora Barker

Frizura: Studio Marcela

Lokacija: Royal Resort Dubrovnik

Instagram: de.llure

Web: www.dellure.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.