Obavijesti

Promo sadržaj

Svi su ludi za LAQO - traje akcija PAUKOVO, praznik koji traje čak dva dana

Svi su ludi za LAQO - traje akcija PAUKOVO, praznik koji traje čak dva dana
3

Prvih 100 korisnika ovaj vikend dobiva LAQO poklon pakete

Prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje postalo je pravi hit. LAQO korisnicima nudi police obveznog osiguranja vozila i kasko osiguranja, a kupnja police je maksimalno pojednostavljena. Od korisnika se ne traži da upisuju ni jedan podatak koji ili ne zna napamet ili ih ne može lako pronaći na nekoj od kartica u svom novčaniku. Da bi kupio osiguranje kupac jednostavno upiše broj registracijske oznake automobila i dalje sve ide intuitivno i brzo. Kupnja police može se obaviti doslovno unutar jedne minute. 

Koje još benefite korisnik dobije kada kupuje LAQO?

Nakon što je polica kupljena, ona stiže na mail korisnika u digitalnom obliku i može se jednostavno spremiti u mobitel, tako da je uz korisnika kad god je zatreba. Još jedna prednost online kupnje je kontrola cijene. Dok kreirate svoju policu, birajući dodatne opcije uz policu obveznog ili mijenjajući učešće u šteti, uvijek vidite koliko bi vas polica trebala koštati. Uz to, važno je napomenuti, da polica LAQO osiguranja za sve nove korisnike, bez obzira na vozačku povijest, automatski dolazi uz bonus od 50%. LAQO je po prvi puta u Hrvatskoj uveo i opciju - Manje voziš, manje plaćaš, što znači da će LAQO osiguranici koji u godini dana prijeđu manje od 10.000 kilometara dobiti popust do 10% pri obnovi svoje police obveznog osiguranja.  

Ne propustite Paukovo - nagrade za prvih 100 korisnika u iduća dva dana

Danas i sutra Pavle Pauq, zaštitno lice LAQO osiguranja, je za prvih 100 korisnika koji kupe policu pripremio velika poklon iznenađenja. Želite li i vi biti među njima požurite s kupnjom na www.laqo.hr i osvojite genijalne LAQO pakete.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!