Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Svjetska izložba avanturističke i adrenalinske fotografije Red Bull Illume u King Crossu

Svjetska izložba avanturističke i adrenalinske fotografije Red Bull Illume u King Crossu

Putujuća svjetska izložba Red Bull Illume posvećena avanturističkim i adrenalinskim sportovima po prvi puta predstavljena je u trgovačkom centru King Cross Jankomir u Zagrebu od 10. do 18. ožujka

Posjetitelji centra mogu besplatno razgledati ukupno 56 fotografskih remek-djela na kojima su uhvaćeni trenuci puni pokreta i čistog adrenalina.

Radi se o postavi najspektakularnijih radova nedavno međunarodno nagrađivanih fotografa, a fotografije su predstavljene unutar impresivnih svjetlosnih kutija na visokokvalitetan način. Biti proglašen ukupnim pobjednikom natjecanja Red Bull Illume smatra se najvećim priznanjem među fotografima avanturističkih i adrenalinskih sportova. Međunarodni žiri sastavljen od 53 foto-urednika i foto-stručnjaka pregledao je ukupno 41.447 prijava i tijekom pet krugova suzio izbor na 256 polufinalista, 56 finalista, 11 pobjednika kategorija, te na kraju odabrao i ukupnog pobjednika Red Bull Illume Image Questa 2021, fotografiju američkog fotografa Willa Saundersa.

Izložba u King Crossu dio je turneje koju SES Spar European Shopping Centers kao upravitelj ovog centra kao i trgovačkih centara iz svog portfelja u Austriji, Sloveniji, Italiji i Mađarskoj organizira drugu godinu zaredom u ekskluzivnoj suradnji s austrijskim partnerom. U sezoni 2020/21 izložba je postavljena u trinaest SES-ovih trgovačkih centara u Austriji, Sloveniji i Italiji i pritom je izazvala veliko zanimanje posjetitelja.