Obavijesti

Promo sadržaj

Svjetska proslava Svjetskog dana turizma u Zagrebu uz vrhunski Lado Electro

Svjetska proslava Svjetskog dana turizma u Zagrebu uz vrhunski  Lado Electro

Ansambl Lado Electro oduševio Zagrepčane na Zrinjevcu: ‘Ovo je svjetska klasa, vrhunski su i odlično uvježbani’. Bio je to spoj tradicije i suvremene kulture...

Iako je obilježavanje ovogodišnjeg Svjetskog dana turizma (World Tourism Day) došlo u najtežem trenutku za turizam na svjetskoj razini, želja UNWTO-a (Svjetske turističke organizacije) bila je naglasiti njegovu važnost kao vodećeg gospodarskog stupa za oporavak kroz temu „Tourism and Rural Development”. 
Turistička zajednica grada Zagreba obilježila je Svjetski dan turizma upravo s naglaskom na tu temu, spajajući tradiciju i suvremenu kulturu koncertom Lado Electro. Bio je to koncert za pamćenje u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu. Ovo je vrhunski doživljaj, kako su dobri i uvježbani - bili su samo neki od komentara posjetitelja.  
 

I direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, dr.sc. Martina Bienenfeld oduševljena je njihovom izvedbom.

- Moćni vokali pjevača i pjevačica, kao i zvuk tradicijskih instrumenata, veličanstveno zvuče u suvremenom klupskom elektroničkom izričaju te su uspjeli spojiti iznimno bogatu autohtonu glazbenu baštinu i narodnu umjetnost ovih krajeva s elektronikom. Drago mi je da smo na ovaj način proslavili Svjetski dan turizma, bez obzira na teške okolnosti u kojima se obilježava, te još jednom čestitam turističkoj industriji naš dan - izjavila je direktorica.
Iako se Svjetski dan turizma obilježava 27. rujna, koncert Lado Electro je zbog kiše prebačen za utorak, 29. rujna. Bio je besplatan, a svi su se ponašali odgovorno uz održavanje socijalne distance. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini