Svjetski trend i na hrvatskom tržištu: Jana vitamin s kofeinom - nova članica Jana obitelji | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Svjetski trend i na hrvatskom tržištu: Jana vitamin s kofeinom - nova članica Jana obitelji

Svjetski trend i na hrvatskom tržištu: Jana vitamin s kofeinom - nova članica Jana obitelji
3

Jana vitamin s kofeinom je inovativni proizvod nastao u razvojno-istraživačkom laboratoriju Jane. Ovo niskoenergetsko piće s prirodnim aromama naranče i  karamele, obogaćeno je  vitaminima B5, B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti

Briga o zdravlju ima nekoliko pretpostavki – zdrava i uravnotežena prehrana, dnevni unos vode, dovoljno kretanja i vježbe te dovoljno sna i odmora. Međutim, čak i kada se pridržavamo ovih načela može se dogoditi da tijekom dana osjetimo nedostatak energije, motivacije i fokusa. Kako se vratiti u ritam?

Multitasking više nije odabir, već svakodnevica u kojoj se, ovisno o danu, bolje ili manje dobro snalazimo. Kako vrijeme prolazi energija se smanjuje i organizam treba pomoć da bismo obavili sve planirano. Pad energije manifestira se osjećajem pospanosti, manjkom motivacije i u takvim situacijama mnogi će posegnuti za kratkoročnim rješenjima odnosno namirnicama koje imaju trenutni željeni učinak, no njihova česta i pretjerana konzumacija može imati negativan utjecaj na zdravlje. Organizam treba osvježiti i hidrirati, pa je zbog toga u vrijeme jutarnje i poslijepodnevne gužve, prilikom dolaska na posao i povratka s njega, na frekventnim lokacijama u najvećim gradovima Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku prolaznicima i vozačima podijeljena nova Jana vitamin s kofeinom.

Jana vitamin s kofeinom dolazi u bočici od 0,5 l u kojoj je sadržano 70 miligrama prirodnog kofeina dobivenog iz zrna zelene kave što je otprilike količina kofeina koju sadrži jedna šalica espresso kave te je – dok kava može djelovati kao diuretik i tako pospješiti gubitak vode iz organizma,  nova Jana vitamin će organizmu uz energiju iz kofeina organizmu osigurati i važnu hidraciju.“, istaknula je Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja Grupe pića unutar Fortenova grupe.

Kao i ostali proizvodi u obitelji Jana vitamin, nova Jana vitamin s kofeinom ne sadrži umjetne boje, konzervanse ni zaslađivače što ju čini idealnim i zdravim izborom za dane pune obaveza. Zato, kada tražite ukusnu hidraciju s malo kalorija i funkcionalnim sastojcima za smanjenje umora i povratak energije sjetite se probati novu Janu vitamin s kofeinom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera
PROMO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera

Višegodišnji program katastarskih izmjera 2021.-2030. je projekt kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske, a provodi ga Državna geodetska uprava. Radi se o najvećem projektu zemljišne administracije od kada se provode katastarske izmjere. Njegovo trajanje je predviđeno do 2030. godine.

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati
PROMO

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati

Eurovilla Vam predstavlja pet luksuznih nekretnina koje ne samo da oduzimaju dah već i obećavaju izvrsnu investicijsku priliku na prekrasnoj jadranskoj obali
Autoto predstavlja: Top 5 rabljenih automobila za 2024. godinu
PROMO

Autoto predstavlja: Top 5 rabljenih automobila za 2024. godinu

U potrazi ste za pouzdanim, ekonomičnim i pristupačnim automobilom? Autoto, vaša omiljena destinacija za rabljena vozila, predstavlja top 5 rabljenih automobila za 2024. godinu