Obavijesti

Promo sadržaj

Swinto je pobjednik ovogodišnjeg Elevator Lab Challenge-a South-East Europe

Swinto je pobjednik ovogodišnjeg Elevator Lab Challenge-a South-East Europe
2

Elevator Lab Challenge South-East Europe završio je sinoć (15. prosinca) Gala događajem na kojem su finalisti predstavili svoja rješenja stručnom žiriju i publici te se natjecali za titulu najboljeg startupa u jugoistočnoj Europi i nagradu od 10.000 €

Pobjednik ovog fintech natjecanja je ekipa Swinto koja će imati priliku predstaviti se na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u proljeće 2022. godine, upoznati menadžment Raiffeisen Bank međunarodne grupacije i dobiti stručne savjete o poslovnim prezentacijama i jedinstvenim načinima predstavljanja poslovnim klijentima.

Ekipa Swinto, koja je ujedno i pobjednik druge polufinalne večeri u kategoriji Payments and Advanced Analytics Solutions, podijelila je svoje dojmove nakon pobjede u finalu:

Uživali smo u iskustvu, dalo nam je prekrasnu priliku da ponovno otkrijemo svoju ideju i ono što nudimo. Uložili smo puno truda da napravimo prezentaciju koja odražava našu kompaniju”.

oglasi

Stručni žiri, sastavljen od menadžera Raiffeisen banke, ocjenjivao je najinovativnija rješenja u području financijskih tehnologija, a polufinalna natjecanja održana su još i u sljedećim kategorijama:

Easy Albania pobjednik je prve polufinalne večeri održane 1. prosinca. Njihovo rješenje bilo je najbolje u kategoriji Innovative Banking Solutions for Retail, SME, and Corporate Clients. Najinovativnije rješenje na polufinalnoj večeri 3. prosinca, u kategoriji ESG Solutions, osmislio je tim TE Pema. Pobjednički timovi polufinalnih večeri, kao najbolji u svojim kategorijama, osvojili su po 5.000 €, priliku da razviju pilot projekt s jednom od domaćih banaka, kao i priliku da svoja rješenja integriraju u sustave Raiffeisen banke i dosegnu 2,6 milijuna kupaca.

Elevator Lab Challenge South-East Europe regionalno je startup natjecanje Raiffeisen grupe usmjereno na podršku tehnološkim inovacijama koje utječu na pozitivan razvoj financijskih i bankarskih sustava. Ove godine, putem online live događanja, sudionici su dobili priliku da stručnjacima prezentiraju svoja fintech rješenja, a gledatelji priliku da se uključe u raspravu i educiraju u području startup rješenja.

Detaljne informacije o natjecanju, sudionicima, žiriju i nagradama možete pronaći na: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/, dok Gala event u cijelosti možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj