Obavijesti

Promo sadržaj

Tarifa koja nudi najbolji sadržaj i aplikaciju bez trošenja gigabajta

Tarifa koja nudi najbolji sadržaj i aplikaciju bez trošenja gigabajta

Nema kraja gledanju Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXtv To Go sadržaja putem Stream On opcije, uključene u tarifu. Izaberi svoju dodatnu aplikaciju koja ne troši gige, a svaki mjesec može se besplatno promijeniti

Imaš potrebu gledati serije i filmove na svakom koraku, na društvenim mrežama objavljuješ svaki korak i tekstaš unedogled? Cijela tvoja ekipa živi za nova iskustva i doživljaje, a sve bitno i nebitno dijelite međusobno i online? Zato je tu još jača Tarifa za mlade s kojom imaš mogućnost neograničenog i neprekinutog gledanja najboljeg filmskog, serijskog i sportskog sadržaja na svakom koraku bez trošenja giga iz paketa. Najpopularniji servisi Youtube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXTV To Go dostupni su ti u džepu gdje god krenuo.

Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp, Viber ili Deezer koji ne troše gige

Novost je da možeš izabrati jednu aplikaciju koja ti isto neće trošiti internet iz tarife, a možeš birati između Instagrama, Facebooka, Messengera, WhatsAppa, Vibera ili Deezera.  Bezbrižno razmjenjuj doživljaje, novosti i emocije fotografijama, video porukama ili emotikonima i budi uvijek povezan. Jedan mjesec Instagram, drugi mjesec Facebook – mi te pratimo, svaki mjesec možeš mijenjati aplikaciju koju želiš da ne troši gige, bez ikakve dodatne naknade. 
 
Za sve ostale online potrebe, tu je 6 GB podatkovnog prometa uključenih u Tarifu, a za vječne romantike koji vole čuti tuđi glas tu su neograničeni razgovori i SMS poruke unutar HT mreže i ukupno 1000 minuta i SMS-ova prema ostalim mrežama.

Više saznajte OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!