Obavijesti

Promo sadržaj

Tegobe s urinarnim sustavom ima velik broj osoba. Zašto?

Tegobe s urinarnim sustavom ima velik broj osoba. Zašto?
2

Peckanje, učestali nagon za mokrenjem, nelagoda i bol u trbuhu i leđima uobičajeni su simptomi, a ponavljajuće tegobe česte su i kod mladih, inače zdravih, žena

Kod urinoinfekcija postoje i rizične skupine, a to su nepokretne osobe, trudnice i osobe s dijabetesom. No bez obzira radi li se o zdravim osobama ili pripadnicima rizičnih skupina, u većini slučajeva uzročnik je bakterija Escherichia coli koja je inače prirodni stanovnik crijeva,

Navedena bakterija ima sposobnost vezanja i za stijenke mokraćnog mjehura i tu nažalost postaje problem. E. coli pokazuje sve veću otpornost na postojeća liječenja i često se vraća. Njezina prisutnost dokazuje se mikrobiološkim pregledom urina.

Najkorisnije je djelovati preventivno pa tako i u ovom slučaju. Važno je piti puno tekućine, odnosno vode i nezaslađenih čajeva. Nadalje, treba izbjegavati usko i sintetičko rublje te nositi pamuk. Općenito, dobar i snažan imunitet je način na koji se organizam bori sa svim uzročnicima upala, pa tako i urogenitalnim.

Također, postoje i određeni biljni ekstrakti koji doprinose normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava, jedan od provjerenih je ekstrakt europske zlatnice. Uz njega se u proizvodima za mokraćni mjehur još najčešće javljaju i D-manoza i američka brusnica. D-manoza ne narušava fiziološku floru crijeva i smatra se vrlo sigurnom za korištenje. Kod američke brusnice je važno da je standardiziran udio njenih aktivnih spojeva proantocijanidina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ljekarnama se svojom bogatom kombinacijom sastojaka i različitim načinima primjene posebno ističu Brusnica kompleks proizvodi koji su dio hrvatske Pharmoval linije dodataka prehrani.

Najnoviji proizvod iz linije je D-manoza brusnica kompleks koji u jednoj vrećici sadrži snažnu kombinaciju od čak 2,5 grama D-manoze, američku brusnicu, echinaceu, vitamin C te niacin i biotin koji doprinose održavanju normalnih sluznica. Ekstrakt američke brusnice standardiziran je na čak 20 % proantocijanidina, što ovaj proizvod čini jednim od trenutno najkvalitetnijih u ljekarnama!

Tu su i Brusnica kompleks kapsule koje uz američku brusnicu sadrže važan ekstrakt europske zlatnice koji doprinosi normalnoj funkciji mjehura i donjeg dijela mokraćnog sustava. Važno je kod kapsula istaknuti i dodatni sadržaj beta-glukana i vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Za djecu od godinu dana i odrasle mogu se koristiti i Brusnica kompleks kapi, prilagođen oblik koji se jednostavno konzumira uz vodu ili sok. Proizvod odlikuje kombinacija američke brusnice s vitaminima C i D koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Dodatne informacije o Brusnica kompleks proizvodima možete pronaći na službenim stranicama pharmoval.hr, a kupiti ih možete u ljekarnama ili na Internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive