Obavijesti

Promo sadržaj

Telemach Hrvatska tehnološki partner Weekend Media Festivala

Telemach Hrvatska tehnološki partner Weekend Media Festivala

Izlagači i posjetitelji premijerno će isprobati Telemachovu mrežu nove generacije

Telemach Hrvatska, koji gradi najbržu 10 Giga optičku mrežu u Europi, ove godine je po prvi puta tehnološki partner Weekend Media Festivala gdje osigurava kompletnu infrastrukturu, optičku, WiFi i mobilnu. Tako će izlagači i posjetitelji imati priliku premijerno isprobati Telemachovu mrežu nove generacije te se uvjeriti u sve pogodnosti koje ona donosi.

U prostoru stare Tvornice duhana Telemach Hrvatska će izlagačima, zahvaljujući 4.000 metara optike, osigurati 100 priključnih mjesta na optičku infrastrukturu, što će im omogućiti prikazivanje video sadržaje visoke rezolucije i surfanje brzinama od čak 2 Gps. Za sve posjetitelje je osiguran najmoderniji WiFi sustav (SSID: Weekend by Telemach) kojim se osigurava pristup Internetu iz svakog kutka prostora stare Tvornice duhana u Rovinju.

Za korisnike Telemach mreže, osigurana je i najmodernija 5G mreža te će korisnici s 5G uređajima moći koristiti brzine i preko 1,5 Gbps.

Iako su internetske brzine koje Telemach već danas omogućuje svojim korisnicima čak dvadeset puta veće od prosječne brzine interneta u Hrvatskoj, zahvaljujući značajnim ulaganjima u optičku mrežu uskoro će biti najveće u Europi. Zagreb uskoro postaje prvi 10 Giga grad u regiji te će do kraja sljedeće godine internetske brzine do 10 Giga biti dostupne na cijelom području Grada Zagreba. Najbržu optičku mrežu potom će dobiti i cijela Hrvatska.

Zahvaljujući snažnom ulagačkom ciklusu od preko milijardu i sedamsto milijuna, Telemach uz potporu United Grupe intenzivno radi na modernizaciji mobilne mreže i izgradnju najsuvremenije optičke mreže. U sljedećih godinu dana oko 170.000 hrvatskih kućanstava bit će pokriveno 10 Giga optičkom mrežom, a do sljedeće turističke sezone u cijeloj Hrvatskoj bit će dostupan 5G signal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini