Obavijesti

Promo sadržaj

Temperament trgovina alatom proširila je asortiman: Pronađite sve na jednom mjestu

Temperament trgovina alatom proširila je asortiman: Pronađite sve na jednom mjestu

Osluškujući potrebe svojih kupaca i rastući zajedno s njima, sve popularnija trgovina alatom Temperament proširila je svoj asortiman - na 200m2 baš svatko može pronaći nešto za sebe

Od male, anonimne zadarske tvrtke Temperament je vrlo brzo izrastao u prepoznatljivo ime među zadarskim meštrima i građevinarima, ali i šire. Kako? Lako. Ova tvrtka razumije radnike i njihove potrebe te zato pomno bira samo najkvalitetnije brendove i uređaje koji će im znatno olakšati radne procese.  

Najpoznatiji brendovi i vrhunska ponuda

Odabirući isključivo poznate i svjetski renomirane brendove, Temperament je zadobio povjerenje na tisuće kupaca koji ne pristaju na kompromise kad je riječ o kvaliteti. Jedan od posebno omiljenih brendova među kupcima postao je Bosch, kao istaknuti proizvođač mjerne tehnike, baterijskog i električnog alata s pripadajućim priborom te strojevima i uređajima za rezanje, brušenje, bušenje i brojne druge namjene.

Ističući se širinom asortimana, ovaj brend pokriva gotovo sve potrebe vrijednih ruku meštara raznih profila. „Plavi“ Bosch osobito se na tržištu profilirao kao profesionalni alat visoke kvalitete i vrhunskih performansi koji udovoljava najvišim standardima, stoga nije iznenađujuće da je upravo njega Temperament uvrstio u svoju bogatu ponudu. 

Ručni i vrtni alati

Svoje mjesto na policama Temperamenta pronašli su i ručni alati izuzetne izdržljivosti i trajnosti - Unior, Proxxon te BGS. Upravo je, između ostalog, asortiman potonjeg ovim proširenjem značajno pojačan. A za vrtlare i poljoprirednike s veseljem javljamo proširenje Fiskarsovog asortimana ručnih vrtnih alata koji nikad ne iznevjere!  

Od agregata do zaštitne opreme

Agregati za širok raspon namjene te aparati za zavarivanje s pripadajućom opremom također su integralni dio onog što ova poslovnica nudi u svojoj trgovini. A kako bi sigurnost na radu pri svim poslovima bila osigurana, tu je i zaštitna oprema. Rekli smo vam, sve na jednom mjestu, nema lutanja!  

Educirani djelatnici i online kupovina

Sad slijedi ono što prosječnog kupca možda najviše zanima, jer ne kaže se bez razloga da tvrtku čine ljudi. Temperament je izuzetno ponosan na svoje educirane djelatnike koji svojim znanjem i iskustvom stoje na raspolaganju klijentima koji njihove savjete itekako cijene. Uspostavom webshopa, Temperament teži postati centralno mjesto za online kupovinu alata te pratećeg pribora i opreme, ističući se kvalitetom i brzinom usluge dostave.

Jesmo li spomenuli da je dostava besplatna za sve narudžbe iznad 100 eura težine do 30 kg? A još kad vam kažemo da proširenje proslavljaju brojnim popustima na cjelokupni asortiman!

Milijun je razloga da posjetite www.temperament.hr, ili ako ste bliže – da posjetite poslovnicu na adresi Franka Lisice 42 (IN Centar), Zadar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Osvojite ljetovanje u Istri u iznosu od 2.000 eura
PROMO

Osvojite ljetovanje u Istri u iznosu od 2.000 eura

Ljeto je doba kada se svi veselimo opuštanju na plažama, istraživanju novih destinacija i stvaranju dragocjenih trenutaka s obitelji i prijateljima.

120 godina uz Borotalco!  Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine
PROMO

120 godina uz Borotalco! Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine

Ove godine popularni talijanski brand Borotalco slavi 120. rođendan!
Unique - namještaj po mjeri
PROMO

Unique - namještaj po mjeri

Unique - namještaj po mjeri koji vam omogućuje da iskoristite svaki centimetar svoje kupaonice.