Obavijesti

Promo sadržaj

Tifon otvorio prvo prodajno mjesto u gradu Splitu!

Tifon otvorio prvo prodajno mjesto u gradu Splitu!
6

Vrhunska EVO goriva napokon dostupna i Splićanima, a Tifon oduševio i bogatom gastro ponudom

Tifon d.o.o. prisutan je na tržištu Hrvatske više od 20 godina s 46 prodajnih mjesta, a ovog prosinca napokon je stigao i u Split. 
Prvi splitski Tifon otvorio je svoja vrata za sve posjetitelje 19. prosinca, na samom ulazu u Split – na Smokoviku, na adresi Ulica Zbora narodne garde 5. Novo prodajno mjesto svečano je otvorio Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona i izjavio: „ Ovo je veliki korak za Tifon jer dodatno strateški ulazimo u regiju koja nam je jako važna, a u kojoj dosada nismo bili dovoljno zastupljeni. U Splitu danas otvaramo naše prvo prodajno mjesto, opremljeno najsuvremenijom tehnologijom, visokokvalitetnom ponudom EVO goriva i širokim portfeljem proizvoda i usluga te Fresh Corner gastro ponudom“.

Dolazak u Split Tifon je obilježio i brigom za lokalnu zajednicu kroz investiciju u mlađe naraštaje, točnije u obrazovanje. Siniša Komnenović uručio je ravnatelju Osnovne škole Pujanki Mati Glavinoviću donaciju u vrijednosti od 20.000 kn. Donacija je namijenjena obogaćivanju školske knjižnice strukovnom literaturom, lektirom i knjigama suvremenih književnih tokova u kojima će moći uživati budući naraštaji na Pujankama. 

Novo, ekskluzivno Tifon prodajno mjesto u Splitu otvoreno je od 0-24h i nudi svim Splićanima i njihovim gostima svoja EVO goriva, koja omogućuju efikasan i dugotrajan učinak čišćenja te duži vijek motora, kao i EVO Premium goriva, koja uz već navedene karakteristike omogućuju i učinkovitu zaštitu od korozije te bolje performanse vozila. Zahvaljujući sustavu nadzora koji se provodi po principu od izvora do spremnika na prodajnom mjestu, Tifon kupcima osigurava vrhunsku kvalitetu goriva koja se provjerava na nekoliko razina – redovitom analizom goriva, sustavom sondi za praćenje razine vode u svim spremnicima, kontrolom porijekla robe, ali i redovitim preventivnim servisima agregata.

Tifon na Smokoviku ima i LPG punionicu te MOL Plugee, brzu punionicu za električna vozila (AC i DC standardi punjenja). Uz goriva, vozači novijih dizelskih vozila, ali i kamiona na ovom prodajnom mjestu mogu AdBlue tekućinu točiti na samom agregatu. 

Osim visokokvalitetne ponude goriva, ovo prodajno mjesto kroz Fresh Corner koncept nudi bogatu gastro ponudu, koja uključuje svježe pekarske proizvode, sendviče, hot-dog, doručak te mnogobrojna topla jela i deserte. Pravi gurmani moći će uživati u bogatom jelovniku na kojem se nalazi raznovrsna ponuda jela: od hranjivih smoothieja, do dalmatinske pašticade s njokima, patke sous vide te burgera. U adventskoj ponudi jela ističu se germknedla i adventski hot dog sa zeljem.

Otvorenje Tifona u Splitu

Kava u Fresh Corneru iznenađujuće je ukusna, a pripremljena je od pažljivo biranih zrna kave. Kavu je moguće popiti u vrlo ugodnom ambijentu ili na prostranoj terasi, a za one koji nemaju vremena za predah u ponudi je i izvrsna Coffee2Go. 

Povodom otvorenja, Tifon je pripremio vrlo atraktivne popuste dobrodošlice u trgovini i Fresh Corneru, ali i poklone. Naime, prvih 500 kupaca osvaja kino ulaznice koje mogu iskoristiti u Cinestar kinima, a svaku kupovinu EVO goriva u vrijednosti od 200 kn ili više nagrađuju kuponom s 20% popusta, koji je moguće iskoristiti tijekom siječnja na cjelokupnu Fresh Corner ponudu.

U tijeku je i velika Tifonova nagradna igra, koja traje još samo do 29. prosinca, a sudionici imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade poput godišnje zalihe goriva, iPhone 11 PRO ili Playstation 4 PRO. Više detalja o samoj nagradnoj igri možete pronaći na službenoj web stranici tifon.hr ili Facebook stranici. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.