Obavijesti

Promo sadržaj

Tisak postao partner velike humanitarne akcije “Palčići za Hrvatsku!“

Tisak postao partner velike humanitarne akcije  “Palčići za Hrvatsku!“
1

Tisak, kao društveno odgovorna kompanija, još jednom je pokazao svoju solidarnu stranu te se priključio velikoj humanitarnoj akciji pod nazivom „Palčići za Hrvatsku“

Istoimenom akcijom prikupljaju se novčana sredstva za Odjele neonatologije u bolnicama diljem cijele Hrvatske, s ciljem pomaganja prijevremeno rođenoj i bolesnoj novorođenčadi i njihovim obiteljima.

Palčići za Hrvatsku" nastavak je velike akcije koju su pokrenuli Klub roditelja nedonoščadi „Palčići" i Udruga članova Dinama „Dinamo to smo mi”, nakon što je pokretom ljudi u Facebook grupi „Vratimo Palčiće u Petrovu” iznad svih očekivanja skupljen novac za opremu odjela nedonoščadi u Petrovoj bolnici, a potom i u KB Merkur.

S obzirom na cilj i plemenitost akcije, u svoje osobno, ali i u ime svih zaposlenika Tiska, želim izraziti zadovoljstvo što i naša tvrtka može pomoći prikupljanju sredstava. Uz mogućnost uplate putem interneta, svi koji žele, sada akciju mogu podržati i uplatom na svim prodajnim mjestima Tiska, na gotovo 900 lokacija diljem Hrvatske. Jako smo sretni da zahvaljujući širini naše prodajne mreže, doprinosimo ovoj humanitarnoj akciji koja pomaže najmlađim pacijentima u našim bolnicama“ – izjavio je Tomislav Bagić, predsjednik Uprave Tiska.

Svi koji žele pridonijeti akciji, jednostavnom uplatom donacije u iznosu od 30 kn, imaju mogućnost sudjelovati i u nagradnoj igri pod nazivom „Dobrim djelom do sportske opreme" u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade kao što su dresovi i sportska oprema mnogih poznatih sportaša koji su također prepoznali važnost akcije i od srca donirali djeliće svojih bogatih karijera. Uplate donacija moguće su do 10. srpnja 2020.

Svaki donator koji želi sudjelovati u nagradnoj igri dobit će potvrdu o donaciji s jedinstvenim serijskim brojem kojeg je potrebno čuvati do izvlačenja dobitnika, 20. srpnja 2020. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je slijediti upute na službenoj stranici akcije: https://palcici.dinamotosmomi.com/hr-HR/.

Početak ovog, do sada najneizvjesnijeg, ljeta Tisak je započeo u humanitarnom tonu te se raduje budućim projektima u kojima može pokazati kako je zajedništvo i međusobna kooperacija ključ svakog uspjeha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.