Obavijesti

Promo sadržaj

To su top 3 proizvoda, koje treba svaka žena

To su top 3 proizvoda, koje treba svaka žena
5

Da li ste se ikada pitali, koja 3 proizvoda zaista mogu napraviti razliku na vašem izgledu i dobrostanju? Sada ih zaista možete dobiti puno povoljnije, jer je kod za popust trenutno zaista visok.

Snižene cijene vaših najdražih proizvoda - Akcija, koja će vam uljepšati dan!

Svima koji cijene kvalitetu i učinkovitost, donosimo odlične novosti. Naša tri najpopularnija proizvoda po zaista još nižim cijenama, ali samo za ograničeno vrijeme. Ugrabite tu priliku i razmazite se s kvalitetnim proizvodima po dostupnim cijenama. Ta tri proizvoda će se pobrinuti za čudesnu kožu, odličan osjećaj, ljepšu kosu, snažnije nokte i nevjerojatno duge trepavice.

1. Krema 4D Hyaluron - za kožu koja blista mladenačkom svježinom!

Na prvom mjestu je naša 4D Hyaluron krema koja je postala prava zvijezda među proizvodima za njegu kože. Ova premium krema će vašu kožu održati čvrstom, blistavom i mladolikom. Ne samo da će vaša koža izgledati zdravije, nego ćete se i osjećati sigurnije. 4D Hyaluron krema postat će nezamjenjiva u svakodnevnoj njezi vaše kože.

2. Prokolagen – energično blagostanje i zdravlje u jednom!

Na drugom mjestu je naš proizvod Procollagen koji sadrži čak 13 ključnih sastojaka i sve bitne vitamine za izvrsno i energično blagostanje. Svakom kapsulom Procollagena podržat ćete svoj imunološki sustav i dobiti potrebnu energiju za svakodnevne izazove. Bilo da želite poboljšati svoje zdravlje ili jednostavno povećati svoju energiju, Procollagen je pravi izbor. Osim toga, kosu će učiniti jačom i sjajnijom, a nokte čvršćima.

3. Serum za rast trepavica Eyelash - očita razlika nakon korištenja!

Na trećem je mjestu serum za rast trepavica Eyelash. Uz njegovu pomoć vaše će trepavice postati iznimno duge, tamnije i jače. Tko ne želi imati prekrasne trepavice koje ističu oči? Uz Eyelash serum vaš će pogled biti nezaboravan, a više vam neće trebati maskara niti skupi tretmani za nadogradnju trepavica.

Tri dragulja među proizvodima za njegu

Svakom proizvodu dodijelili smo svoj kod za popust koji možete provjeriti na našoj web stranici: www.luxfactor.com, a naručiti možete i na besplatni broj telefona: 01 330 93 65.

Požurite i nabavite svoje omiljene proizvode po sniženim cijenama koje su rijetko dostupne.

Pažnja! Kodovi za popust vrijede ograničeno vrijeme i to samo do ponedjeljka, 30. listopada.

Bezbrižno naručivanje uz 30-dnevno garanciju na zadovoljstvo!

Znamo da ćete biti zadovoljni našim proizvodima, zato nudimo 30-dnevno jamstvo na vašu kupnju. To znači da svoj paket možete naručiti potpuno bez rizika. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, vratit ćemo vam puni iznos. Vaše zadovoljstvo naš je prioritet.

Sigurni smo da će vas naši luksuzni proizvodi potpuno oduševiti svojim djelovanjem i da će uskoro postati vaši favoriti. Već se veselimo vašoj narudžbi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin