Obavijesti

Promo sadržaj

TOI TOI je postao daleko rasprostranjen i prepoznatljiv brand

TOI TOI je postao daleko rasprostranjen i prepoznatljiv brand
7

Poduzeće Toi Toi d.o.o. započelo je s radom prije više od 20 godina kao obiteljska firma sa najmom eko wc kabina za područje cijele Republike Hrvatske.

Toi Fresh (standardna- obična), Toi vip ( sa umivaonikom), Toi Cap (za osobe sa invaliditetom) bili su sami početak ponude. Prateći domaće i svjetske trendove i potražnju na tržištu, asortiman proizvoda TOI TOI za najam je rastao, a sve u želji da se udovolji potrebama i željama kupaca te da se na tržištu postavi prepoznatljiv brand.

Danas TOI TOI uz već prepoznatljive TOI eko wc kabine, u svojoj širokoj ponudi nudi i najam uredskih kontejnera, ticket kontejnera, skladišnih kontejnera, wc kontejnera, tuš kontejnere, mini wc tuš kontejnere, premium prikolice, tuš kabine, pisoare (s tri i četiri pozicije), prijenosne umivaonike, razne visoke ograde (mrežasta, niska i puna) kao i opremu za kontejnere: stolove, stolice, ormare, garderobne ormare i sl.

Radom, trudom i zalaganjem svakog pojedinog djelatnika u poduzeću, TOI TOI je postao daleko rasprostranjen i prepoznatljiv brand kojeg korisnici rado koriste. Također, stalnim usavršavanjem i edukacijom svih svojih zaposlenika, TOI TOI želi pridonijeti boljoj kvaliteti svoje usluge, a također i koristiti sredstva  koja nisu štetna za ljudsko zdravlje i okoliš. Unutar tvrtke rade i mnogobrojni serviseri, koji predstavljaju važan dio održavanja TOI TOI asortimana. Prisutni su na području Istre, Primorsko-Goranske županije, Slavonije, Dalmacije, Zagrebačke županije i Grada Zagreb.

TOI TOI je kao brand prisutan na svim velikim, ali i manjim eventima, jer za sve događaje potrebni su kvalitetni eko WC ili neki od proizvoda branda TOI TOI, a u kompaniji na svakog klijenta gledaju pojedinačno, bez obzira da li je riječ o maloj ili velikoj kompaniji ili malom ili velikom eventu. TOI TOI kabine bile su zastupljene na mnogobrojnim VIP eventima kao što je: dolazak Pape Ivana Pavla II, Dolazak Pape Benedikta, Svjetski skijaški kup FIS Sljeme. Također prisutni su i na raznim eventima općina i DVD društava, turističkih zajednica, obrta, gradilišta građevinskih tvrtki i potreba za fizičke osobe.

7
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Servisi ili čišćenja osiguravaju se prema broju korisnika na dnevnoj bazi korištenja. Servisi podrazumijevanju: pražnjenje , pranje, postavu biorazgradivog sredstva (koje nije štetno za okoliš i ljude) i 2 role WC papira. Ako je riječ o Toi Fresh Vip kabini puni se  spremnik za vodu, sapun i ručnici za ruke. Svaka wc kabina može se zaključati, pa ukoliko se ista nalazi na javnoj površini naručitelj može zatražiti ključ, kako bi korištenje bilo namijenjeno isključivo korisnicima najma.

Želite naručiti neki TOI TOI proizvod?

Ukoliko želite iznajmiti neki od kvalitetnih proizvoda TOI TOI, proces naručivanja je vrlo jednostavan. Pošaljite upit sa svojim potrebama na mail info@toitoi.hr ili posjetite web stranicu toitoi.hr, odaberite proizvod koji vas interesira i pošaljite upit. Odgovor dolazi u najkraćem roku, s najboljim rješenjem i ponudom za svaki upit. Svi proizvodi TOI TOI branda dostavljaju se na traženu lokaciju, postavljaju se nesmetano potrebama korisnika i uredno servisiraju.

Poduzeću TOI TOI možete se obratiti s povjerenjem, a proizvode možete naručiti od 0-24, 7 dana u tjednu, jer će vaš upit biti riješen odmah.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin