Obavijesti

Promo sadržaj

Tokić svojim kupcima podijelio auto i vrijedne nagrade

Tokić svojim kupcima podijelio auto i vrijedne nagrade
4

Tvrtka Tokić povodom proslave 30 rođendana podijelila izuzetno vrijednih 30 nagrada, od automobila, preko skutera i električnog romobila do pametnih satova i tableta

Povodom svog 30. rođendana tvrtka Tokić je, u znak zahvalnosti prema kupcima i zajednici, vlastiti uspjeh proslavila vrijednim nagradnim igrama, donacijama te stipendijama namijenjenima zajednici u kojoj živi i posluje.

U nagradnoj igri prigodna naziva „30 veličanstvenih za 30 godina“ u trajanju od 1. listopada do 15. prosinca 2020. mogli su sudjelovati svi kupci Tokićevog asortimana od gotovo 300 tisuća artikala. Bilo je dovoljno ostvariti kupnju veću od 150 kn u bilo kojoj od više od 100 poslovnica strateški raspoređenih po cijeloj Hrvatskoj. U više od dva mjeseca sudjelovalo je preko deset tisuća kupaca, a podijeljene su brojne lijepe nagrade.

Škoda otišla u prave ruke

Kao dobitnik najvrjednije iz fondacije od čak 30 pripremljenih vrijednih nagrada izvučen je Ivan Malić. Redoviti kupac Tokića, 70-godišnji umirovljeni automehaničar, svoj dobitnički račun napravio je upravo u poslovnici u Sesvetama gdje je Škoda bila izložena. Ali, kako sam kaže, sve mora zahvaliti supruzi Katici koja ga je nagovorila i poslala račun te se tako uključila u nagradnu igru.

Nova Octavia, kao auto najboljeg omjera uloženo dobiveno na tržištu, zamijenit će 15-godina starog VW Passata te putovanja obitelji Malić učiniti ljepšima i sigurnima. Sretni dobitnik Ivan sa suprugom, ali i sinovima Tomislavom i Vedranom, veseli se prvim putovanjima za koja se nada da će uslijediti uskoro. Ključ u ruke dobitnika uručila je naša voditeljica marketinga Anita Rusan.

Raznovrsni vrijedni pokloni

Osim automobila Tokić je za svoje kupce pripremio i tri vrijedna Peugeot Speedfight skutera, pet LED televizora, pet Apple iPada, pet GoPro HERO 9 kamera, pet Garminovih satova te šest Xiaomi električnih romobila. Sve redom vrijedne nagrade koje su dobitnici nakon izvlačenja preuzimali u upravnoj zgradi tvrtke u Sesvetama.

Za tatu i kćer

Naravno, uz veliku zadovoljstvo svih dobitnika, jer nagrade su zaista vrijedne, posebnu su sreću iskazali dobitnici skutera. Poput Kreše Dumića iz Bregane, 55-godišnjeg mehaničara i vozača, koji je kupivši set kočnica u poslovnici u Samoboru dobio novo prijevozno sredstvo u obliku atraktivnog Peugeotovog skutera. Ključeve skutera predala mu je Marina Cokol iz marketinga tvrtke Tokić. Sam Krešo kaže kako će mu novi skuter koristi za posjete vikendici i brze odlaske do Samobora, ali kako će ga sigurno voziti i kćer.

Cjelovit popis dobitnika možete pronaći na linku https://www.tokic.hr/dobitnici-nagradne-igre-tokic-30-godina/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike