Obavijesti

Promo sadržaj

Tom Ford mirisi predstavljeni publici u Splitu

Tom Ford mirisi predstavljeni publici u Splitu
9

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status

U parfumeriji Anabella u Joker centru u utorak je predstavljena Tom Ford mirisna kolekcija koja je od proljeća ove godine dostupna i u gradu Splitu.

Poznati američki dizajner 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za g. Forda jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan može zavesti i fascinirati.

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:  

• Private Blend 

• Signature kolekcija

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a u Splitu dio spomenute kolekcije možete pronaći u parfumeriji Anabella u Joker centru.

Signature kolekcija – inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumijera,  namijenjena za žene i muškarce. U Splitu je dostupna  u parfumeriji Anabella i u parfumeriji Douglas Mall of Split.

U ugodnom ambijentu Anabella parfumerije u Joker centru u utorak su brojni poznati imali prilike isprobati Tom Ford mirise, među ostalima Anamarija Asanović, Mia Pauletić, Lea Aviani, Marija Perić i ostali.

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koju na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.