Promo sadržaj

Komentari 0

Tonči Huljić i Germania Sport obradovali mališane iz doma „Maestral“!

Tonči Huljić i Germania Sport obradovali mališane iz doma „Maestral“!

Na uručenju donacije mališani pjevali Huljićeve hitove uz pratnju klavira

Mnogo puta je Tonči Huljić punio razne koncertne dvorane, ali u srcu će mu zauvijek ostati jedan mini-koncert u rodnom Splitu. Naš proslavljeni glazbenik sudjelovao je u humanitarnoj akciji Germanie Sport za pomoć Dječjem domu „Maestral“, a na uručenju donacije mališani su ga dočekali pjevajući njegove hitove uz pratnju Ivana Klarića na klaviru! Osmjesi, zagrljaji, pjesma, igra, slatkiši i vijest da će ići na ljetovanje ulepšali su dan mališanima ovoga doma i donijeli im neizmjernu radost.

Oko tridesetoro njih priredilo je nezaboravan doček za menadžericu korporativnih poslova Germanije Kristinu Džigurski i susjeda Tončija, koji se već duži niz godina trudi da im razveseli svakodnevnicu i pomogne kad god je u prilici. Upravo zato se rado odazvao i ovoj akciji.

Svaki susret sa ovim mališanima me ispunjava srećom, ali donekle i nemirom, jer vidim koliko ti mali ljudi imaju potreba. Srećom, postoje tvrtke kao što je Germania, koje su poznate po društveno odgovornim akcijama. Drago mi je da sam bio dio ove akcije i da smo zajedno uspjeli da im unesemo malo radosti u dom“ istaknuo je Tonči Huljić.

Dječji dom Maestral je ustanova koja već desetljećima brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim smještaja, pruža i usluge boravka, savjetovanja i pomaganja, skrbi o trudnicama i majkama s bebama.

Hvala Germaniji Sport i Tončiju što su organizirali ovu sjajnu posjetu, ali i na vrijednoj donaciji u iznosu od 20 000 kuna koju ćemo iskoristiti za ljetovanje mališana na dalmatinskim otocima. Bliži se kraj škole, pa ih želimo razveseliti i obogatiti njihove uspomene. Drago mi je što možemo djeci pružiti ova mala, a velika zadovljstva.“ naglasila je ravnateljica Jelena Burazin.