Obavijesti

Promo sadržaj

Top 5 jesenskih modnih komada koje morate imati u ormaru

Top 5 jesenskih modnih komada koje morate imati u ormaru
9

Jesenska garderoba je nezamisliva bez ovih jednostavnih, ali efektnih dijelova odjeće i obuće koji svakoj modnoj kombinaciji daju „točku na i“

Svake godine s dolaskom jeseni volimo zaviriti u svoje ormare kako bi provjerili što od  garderobe možemo nositi, a što nam nedostaje. Idealna jesenska garderoba sastoji se od provjerenih klasika koje svake godine iznova nosimo, a modni svijet ih se nikada ne može zasititi. Dovoljno je imati svega nekoliko takvih komada odjeće izrađenih od kvalitetnih materijala, koji griju, u kojima se osjećamo udobno i sigurno od iznenadne promjene temperature ili laganog povjetarca, a koji će ujedno podići svaki modni stil.

Upoznajte najsjajnije zvijezde svakog jesenskog outfita, pet klasičnih komada koje mora imati svaki modni znalac, a to su muški i ženski kaputi, gležnjače, košulje, bluze i haljine, odnosno puloveri i jakne.

MT5_A3_Portrait_mLogo_Print.indd

1. Kaputi

Nijedna garderoba nije potpuna bez elegantnog, toplog, dugog kaputa. To je bezvremenski odjevni predmet koji se može godinama nositi uz dnevne i večernje kombinacije, odnosno sportski i poslovni outfit.

Lagano strukirani ženski kaputi od vune na vezanje u decentnim, pastelnim bojama davno su postao kultni komad odjeće kojem se iznova divimo, dok jači spol radije bira elegantne modele u tamnijim, zemljanim tonovima koji se mogu nositi uz klasične hlače ili traperice, odnosno tenisice ili gležnjače. 

MT5_A3_Portrait_mLogo_Digital.indd

2. Gležnjače

 Bez obzira koje su boje, cipele do gležnja su jedan od najpopularnijih komada jesenskog stylinga. Lako se uklope u sve odjevne kombinacije, od poslovnog stila odijevanja pa do ležernih casual izlazaka u grad, a podjednako ih nose trendseteri oba spola.

Najpoznatije ženske gležnjače su kaubojskog, bajkerskog i klasičnog dizajna s relativno visokom potpeticom, a elegantne i ležerne Chelsea gležnjače ili čizme s vezicama pristajat će svakom muškarcu čija garderoba odiše određenom notom profinjenosti i sofisticiranosti.

TT_A3_Landscape_mLogo_Print.indd

3. Košulje i bluze

Košulja je okosnica svačije garderobe, a posebno one u kojoj caruju poslovne i casual modne kombinacije.

Kraljica među košuljama je ona bijele boje, neovisno o njezinom kroju. Odiše čistoćom i svježinom, te je nevjerojatno praktična jer oživi različite modne izričaje.

Osim klasične bijele, jesenske ženske košulje najčešće dolaze u više boja i uzoraka te kao savršen dodatak ispod tankog pulovera ili sakoa, mada je bluza kao light verzija košulje definitivno favorit slojevitog oblačenja.

TT_A3_Landscape_mLogo_Digital.indd

Za jesensku i zimsku sezonu, na popisu modnih favorita iz muškog ormara definitivno se nalaze i muške košulje. Jer što su klasične hlače s remenom ili traperice bez košulje, zar ne? Lako su razlike tek u sitnim detaljima poput prednjeg džepa, boje i uzoraka materijala, košulja svakom poslovnom i casual stilu oblačenja donosi drugačiju razinu uglađenosti.

TT_A3_Landscape_mLogo_Digital_111.indd

4. Haljine

Svake jeseni šarene, lepršave i kratke ljetne haljine zamijene one midi dužine, opuštenijeg kroja i zanimljivih uzoraka u zagasitim jesenskim bojama. Za kišne i tmurne dane ili kada vam ponestane inspiracije što odjenuti tu su i pletene, rebraste haljine uz koje savršeno idu kaputi i gležnjače ili statement tenisice.

MT5_A3_Portrait_mLogo_Print.indd

5. Puloveri i jakne

Puloveri u kombinaciji s jednostavnim hlačama i elegantnim tenisicama se oduvijek se smatralo jednim od najvažnijih dijelova muškog casual outfita. No, trendi jakne unose novu dimenziju u ovaj modni izričaj bilo da se radi o prošivenom sportskom modelu ili parki s kapuljačom.

TT_A3_Landscape_mLogo_Digital.indd

Bez obzira na modne trendove, u ove navedene jesenske (ali i zimske) odjevne predmete se itekako isplati investirati. Tom Tailor će vam olakšati kupovinu kaputa, gležnjača, bluza, jakni, ali i drugih modnih dodataka poput remena, novčanika i kišobrana kroz svoj novu online trgovinu koju je upravo otvorila u Hrvatskoj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dva u jedan by Pivovara Medvedgrad - zabava i popust u PM!
PROMO

Dva u jedan by Pivovara Medvedgrad - zabava i popust u PM!

Zaplešite uz Ljetno kino u dvorištu pivovare

Bez napora do novog Izgleda: Prijavite se na najbolji program mršavljenja!
PROMO

Bez napora do novog Izgleda: Prijavite se na najbolji program mršavljenja!

Jeste li ikada sanjali o programu mršavljenja bez napornih vježbi, odricanja od omiljenih namirnica ili brojanja kalorija? Sada je ta želja postala stvarnost zahvaljujući inovativnom programu Osječkih stručnjaka za mršavljenje!
URBANOVO: ovog tjedna svi putevi vode u Međimurje
PROMO

URBANOVO: ovog tjedna svi putevi vode u Međimurje

Sredinom svibnja Štrigova postaje vinsko središte i domaćin Urbanova – ključne međimurske manifestacije posvećene vinu. U organizaciji udruge Hortus Croatiae osmišljen je bogat program za sve ljubitelje međimurskih vina, a vrhunac Urbanova je svakako trodnevni Festival Pušipela.