Obavijesti

Promo sadržaj

TOP 5: ovo su najbolji ženski parfemi 2023-2024

TOP 5: ovo su najbolji ženski parfemi 2023-2024
2

Samo jednim mirisom parfema možete uroniti u nezaboravno putovanje uspomena

Parfemi se vežu uz ljude, razdoblja života i sjećanja. Parfem je doista jedna od najboljih stvari koje su se dogodile čovječanstvu. Pronađite svoju ljepotu uz MAKEUP, najbolje ženske parfeme top 5 2023-2024.

Lancome La Vie Est Belle

Otkrijte ovaj šarmantan i energičan ženski parfem Lancome La Vie Est Belle koji je pun života i ljupkosti. Njegov koncept temelji se na jednostavnoj, ali privlačnoj ideji samoizražavanja, slobode i radosti, odbacujući sva ograničenja i norme koje nas okružuju. Vlasnik ovog mirisa inspiraciju pronalazi u prirodi i svakodnevnom životu, osjeća radost u najmanjim trenucima života.

Prve note ove luksuzne parfemske kompozicije donose mir delikatnom aromom kruške i crnog ribiza. Srce mirisa otvara se notama irisa, jasmina i cvijeta naranče, stvarajući osjećaj romantike i topline. Trag je nježan zahvaljujući kombinaciji listova pačulija, finih zrna graha i pralina od vanilije.

Paco Rabanne Lady Million Fabulous

Zavodljiva Lady Million Fabulous Eau de Parfum Paca Rabannea pravi je dijamant među mirisima. Od prvog daška mirisa vodi vas u svijet elegancije i luksuza, odmah uranjajući u bezgraničnu ljepotu i užitak.

Ritmične melodije pune energije, pogona i uzbuđenja otvaraju nove horizonte avanture za strastvenog vlasnika ovog orijentalno cvjetnog mirisa.

Svaka nijansa najboljih ženskih parfema odražava svjetlost bijelog cvijeća isprepletenu magnetskom senzualnošću. Na kreiranju ove nove verzije kultnog mirisa radila je majstorica parfumera Anne Flipo

Diptyque Do Son

Pozivamo vas na uzbudljivo putovanje u svijet prirodne ljepote uz najbolji ženski parfem Diptyque Do Son toaletnu vodu. To nije samo miris, to je način na koji ljeto nosite sa sobom u bočici. Sunce,lagani ten, osjećaj sreće i slobode. Ovaj miris odražava esenciju ženstvenosti, izaziva euforiju i osjećaj slavlja mladosti.

Na početku svog putovanja susrest ćete se s aromama nježnog irisa, svijetle naranče i jedva primjetnih nijansi latica ruže. Srce mirisa spaja nepredvidive nijanse tuberoze s provokativnim notama ružičastog papra. Ova elegantna kombinacija donjih nota zadržava se na vašoj koži, obogaćujući je egzotičnim nijansama benzoina i mošusa s istočnjačkim šarmom. Diptyque Do Son je miris koji spaja toplinu, udobnost, nježnost i odvažnu seksualnost.

Ovaj šarmantni miris idealan je kako za mlade djevojke, tako i za žene u zrelijoj dobi. Miris Diptyque Do Son nikoga neće ostaviti ravnodušnim: žena koja nosi ovaj miris uvijek će biti u centru pažnje.

Dior J'Adore Infinissime

François Demanche je odgovorio na beskrajna pitanja o ljepoti, ljubavi i beskonačnosti stvarajući ženski parfem Dior J'Adore Infinissime. Ovo je pravi cvjetni vatromet koji se raspliće novim senzualnim nijansama, očaravajući svježim tonovima i beskrajnim zadovoljstvom.

Prema riječima samog parfumera, ova kompozicija najboljih ženskih parfema maestralna je igra zavođenja koja impresionira ženstvenošću i snagom. Aroma tuberoze s travnatih polja daje poseban šarm koji može izazvati asocijacije na romantične sastanke. Legendarni cvijet nestao je u Grasseu još 1950-ih, no kuća Dior oživjela je njegov uzgoj i koristila metodu enfleurage za dobivanje ekstrakta. Ovaj proces, koji se koristi samo u Grasseu, osigurava maksimalnu ekstrakciju arome tuberoze, čineći svaku kapljicu posebnom.

Chloé Roses De Chloé

Chloé otvara novu stranicu u svojoj povijesti prvim cvjetnim mirisom Roses, izdanim još 2008. godine, ali sada u novoj interpretaciji. Milena Alran i Michel Almerac stvorili su pravo remek-djelo.

Ovaj najbolji ženski parfem namijenjen je pravim ženstvenim prirodama koje su prožete šarmom i romantikom. Svojoj će vlasnici dati nježnost i sofisticiranost, prenoseći je u atmosferu pariškog vrta, gdje je zrak prožet aromom ruža. Omamljujući miris ovog cvijeća može razočarati i odmah osloboditi dušu. Zatim odlaze note bergamota koje bude osjećaj svjetlosti i prozirnosti. U srcu mirisa igraju damaščanska ruža i magnolija, au nježnom tragu isprepliću se mošus i ambra.

Bočica, kao odraz nježnosti, ukrašena je nježno ružičastom vrpcom i srebrnim obrubom, koji završava prozirnim čepom.

Ovih 5 najboljih ženskih parfema mogu učiniti dan vedrim i ispuniti ga radosnim emocijama. Sve što je lijepo je genijalno! Neka boje i čarobne emocije uđu u vaš život!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje
Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“