Obavijesti

Promo sadržaj

Top 5 stvari koje moraš napraviti prije ljeta

Top 5 stvari koje moraš napraviti prije ljeta
1

Godišnji je odmor sve bliže, a vremena za pripremu sve manje. Kako ne biste nešto zaboravile te izbjegle paniku u zadnji čas, evo popisa najvažnijih stvari za koje se trebamo pobrinuti kako bismo nesmetano mogle otići na zasluženi odmor

Godišnji je odmor sve bliže, a vremena za pripremu sve manje. Kako ne biste nešto zaboravile te izbjegle paniku u zadnji čas, evo popisa najvažnijih stvari za koje se trebamo pobrinuti kako bismo nesmetano mogle otići na zasluženi odmor.

1. Priušti si pedikuru i manikuru

Za njegu stopala i ruku neće ti biti dovoljan samo lak za nokte. Priušti si profesionalnu pedikuru i manikuru, a ako nemaš vremena dogovarati termine u kozmetičkim salonima, rezerviraj jednu večer samo za sebe i kreni. Pripremi opuštajuću kupku za stopala, odstrani zadebljanu kožu, oblikuj nokte i hidratiziraj stopala losionom za stopala ili običnom hidratantnom kremom. Za svježe i njegovane ruke pripremi domaću masku za nokte, rašpicom ih oblikuj i nanesi najdraži lak za nokte. 

2. Pripremi kosu za ljetne radosti

Najkasnije tri dana prije intenzivnog izlaganja suncu posjeti svog frizera, riješi se ispucalih vrhova i konzultiraj se o njezi svojeg tipa kose. Žene često rade grešku i odlaze na šišanje tek nakon odmora. Velike količine soli i klora iznimno oštećuju kosu pa ju je za to potrebno pripremiti, a i ne želiš da tvoj svježi, ljetni izgled kvari suha i ispucana kosa.

3. Razmazi svoju kožu

Iako piling možeš priuštiti svojoj koži tijekom cijele godine još nije kasno da na plažu dođeš s glatkom i sjajnom kožom. Cilj pilinga je skinuti mrtvi sloj stanica kože i potaknuti stvaranje novih zdravih stanica. Posegni za proizvodima iz vlastite kuhinje i kupaonicu pretvori u vlastiti kozmetički salon. Nakon pilinga i tuširanja izaberi losion za tijelo koji najbolje odgovara tvojem tipu kože i trudi se nanositi ga jednom do dva puta dnevno. 

4. Riješi se neželjenih dlačica 

Rješavanje dlačica vjerojatno je aktivnost koja ženama zadaje najveću glavobolju. Izbor raznih krema i preparata, ali i tretmana u salonima može biti vrlo zbunjujuć i iscrpljujuć. Sve više žena traži dugotrajno rješenje jer sve brži način života i nedostatak vremena ne dopuštaju stalno planiranje i brigu oko uklanjanja dlačica. Philips Lumea Prestige idealna je za dugotrajno uklanjanje dlačica i to prije ljeta kako bi bezbrižno uživale u morskim avanturama. 

5. Ne zaboravi kvalitetne sunčane naočale 

Često sunčane naočale gledamo samo kao modni dodatak, a zaboravljamo na važnost njihove primarne funkcije - zaštitu od štetnih UV zraka koje mogu uzrokovati kratkotrajna i dugotrajna oštećenja oka. Oči, poput i kože, trebaju kvalitetnu brigu bilo da odmaraš na plaži, hodaš gradom ili voziš auto. Osim toga, sunčane naočale štite i kožu oko očiju sprječavajući tako nastanak bora i prebrzo starenje kože te ulazak prašine i raznih čestica iz zraka u tvoje oči.

*bonus – Ne zaboravi na dovoljan unos tekućine i svježeg voća kako bi bila hidratizirana, a tvoja koža zadržala elastičnost i svjež izgled!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!