Obavijesti

Promo sadržaj

Top pet prodajnih vještina, koje ćete trebati na svakom poslu

Top pet prodajnih vještina, koje ćete trebati na svakom poslu
2

Generacija Y, kojoj pripadaju svi rođeni između 1981. i 1995. godine, jedna je od najbrojnijih na svijetu i upravo je u potrazi za prvim ili novim poslom. Kako se onda, u velikoj konkurenciji istaknuti na razgovorima za posao?

Ono što najbolje kandidate izdvaja od ostalih iz mase nisu samo obrazovanje, praktična i tehnička znanja jer se pretpostavlja da ih već posjedujete kad se prijavljujete za određeno radno mjesto, već set mekih vještina. I Google je svojedobno objavio da na razgovoru za posao kod njih upravo meke vještine čine razliku. Pokazalo se da su poslovi povezani s prodajom idealni za usvajanje brojnih vještina koje su najtraženije kod poslodavaca bez obzira na sektor i radno mjesto.

Evo vještina koje ćete usavršiti radeći u prodaji: 

1. Kontaktirajući mnoštvo potencijalnih kupaca u prodajnim aktivnostima emocionalna inteligencija postaje jaka strana. 

2. Među ključnim vještinama koje i Google navodi je sklonost rješavanju problema što je jedan od svakodnevnih izazova u prodaji. 

3. Kritičko razmišljanje jedna je od temeljnih vještina koja vam omogućava da donesete vrijednosni sud o stvarima koje čujete ili vidite. U prodaji ga definitivno dobivate. 

4. Rad u prodaji idealan je za razvijanje pregovaračkih vještina koje će vam dobro doći u bilo kojem poslu, ali i svakodnevnom životu. 

5. Optimalno upravljanje vremenom vještina je koju je teško usvojiti. Najvažnije je postaviti ciljeve, eliminirati suvišne obaveze i različite kradljivce vremena, a prodaja vas tome uči bolje od bilo kojeg drugog radnog mjesta. 

Croatia osiguranje upravo zapošljava savjetnike za osiguranje u cijeloj Hrvatskoj. Osim mogućnosti zapošljavanja na neodređeno, s probnim rokom od 6 mjeseci, uz fiksni iznos plaće nude i motivirajući bonus u skladu s postignutim prodajnim rezultatima te jednostavno uvođenje u novi posao uz pomoć posvećenog mentora. Sara Matijević započela je svoju karijeru u Croatia osiguranju upravo na radnom mjestu savjetnika za osiguranje, a uspjeh na ovoj poziciji bio joj je odskočna daska u razvoju karijere. Unaprijedila je svoje komunikacijske vještine, brzinu donošenja odluka te prilagodljivost situacijama. 

- Prodaja osiguranja je izazovan, kreativan i dinamičan posao. Uživala sam u radu s ljudima i stekla sam iskustva i znanje o proizvodima koje mi danas olakšava rad. Upravo stoga, moja karijera, koju sam nastavila u korporativnim komunikacijama i marketingu, ne bi bila ni približno uspješna bez razumijevanja prodajnog procesa i jasnog fokusa na naše klijente. Sve dobro počinje s prodajom. Uvjerila sam se u to - kaže Sara Matijević. 

Pogledajte oglas za posao u Croatia osiguranju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini