Obavijesti

Promo sadržaj

Top radijski trenuci: U programu doznao da je dobio sina

Top radijski trenuci: U programu doznao da je dobio sina
2

Ekipa s Radio Dalmacije slavi ulazak u najbolje godine na najbolji način – sa svojim slušateljima! Za 25. rođendan dijele 25 tisuća kuna. Sretnim dobitnicima prvi će čestitati omiljeni voditelji koji su nam otkrili tajnu zašto je Radio Dalmacija tako posebna. U jednom se slažu svi, jer ima dušu

I prije torte, ekipa s daleko najslušanijeg radija u Dalmaciji krenula je u akciju darivanja. Jutros je Edita Lučić Jelić objavila da počinje Poziv koji se ne propušta. Onima koji najbrže reagiraju na znak i pošalju SMS uskoro će zazvoniti mobitel i čut će dobro poznati glas nekog od voditelja. Ako budu znali zadnje tri pjesme koje su svirale, dobit će na račun 2 500 kuna.

Planirali su na Radio Dalmaciji i puno veću rođendansku feštu, ali godina je takva kakva je. Nema veze, kaže Edita, jer na radiju zabave nikad ne nedostaje. I to joj vjerujemo, jer upravo je ona zvijezda jednog od njihovih hit videa.

Ovaj video na TikToku moja je 14-godišnja kćer komentirala riječima: 'Mama, ludilo ti je onaj duet!' Neću lagat, trebale su mi dvi minute da skužim o kakvom duetu priča“, prisjeća se uz osmijeh Edita.

Veza voditelja i slušatelja danas je još čvršća jer odavno voditelji nisu samo „glasovi iza mikrofona“ već i dobro poznata lica koja pratimo i na popularnim društvenim mrežama Radio Dalmacije. Ipak, ništa ne može zamijeniti čari radijskog programa uživo, nema glume ni ponavljanja, tada se događa život i brojni trenuci koji se pamte.

Jedna od luđih stvari koje su mi se dogodile u zadnje vrime je da sam sazna da sam posta ćaća po drugi put usrid programa uživo. Odma su mi svi s radija doletili u studio, a nakon čestitanja i kratkog feštanja izbacili su me i poslali doma. Kolega Joško Bonaći je uskočija i objasnija slušateljima da ćaća mora feštat. To je priča koju će i moj sin Duje sigurno prepričavat. Sa slušateljima se sve dijeli“, kaže Siniša Garbin.

Ne samo da sve dijele već ponekad omoguće nemoguće. Nedavno su dijelili karte za rasprodanu utakmicu, a među sretnim dobitnicima bio je i mladić koji ih je nazvao čim je čuo za nagradu jer je shvatio da za vrijeme utakmice treba raditi u kafiću. Na scenu je stupila Ines Nosić, u programu uživo nazvala njegovog šefa i objasnila mu kako stoje stvari. Tako je slušatelj dobio karte za utakmicu, ali i slobodan dan.

U jednom trenutku sam pomislila da će još dobiti i povišicu. Zbog ovakvih trenutaka malo je reć' da guštam na Radio Dalmaciji“, priča Ines.

Uz nju, Edita, Paola, Joško, Siniša, Ivan, Ivo, Petra i Anamarija čine ludilo ekipu bez koje mnogi od nas ne mogu zamisliti dan. U slavljeničkom tjednu najavljuju još više dobre zabave, uz, kao i obično, najbolju glazbu.

Pozivaju te da im se pridružiš gdje god ti odgovara jer oni su danas svugdje. Osim na radiju, možeš ih slušati preko streama, ali i putem mobilne aplikacije. Najbolje trenutke možeš pratiti i na njihovim društvenim mrežama, a recimo i to da su na TikToku, mreži koju obožavaju mladi, najjači dalmatinski medij. Očito su u njihovom slučaju godine samo broj.

Sretan rođendan Radio Dalmaciji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline