Obavijesti

Promo sadržaj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije

S prodanih gotovo 900.000 primjeraka u Europi od plasiranja na tržište 2017. godine, originalni model Toyota C-HR bio je svojevrsna prekretnica za marku Toyota i privukao je publiku kojoj su bitni stil i elegancija, a sve zahvaljujući svom nekonvencionalnom dizajnu, značajkama koje ga čine zabavnim za vožnju i vrhunskoj kvaliteti.

Nova Toyota C-HR opravdava svoje naslijeđe i ide korak dalje te je savršen spoj upečatljive elegancije, energične vožnje i vodeće u klasi učinkovitosti.

Ikonska silueta nalik na coupé modele, koju je po prvi put prikazao njezin prethodnik, dodatno ističe izgled novog modela Toyota C

-HR koji je širi, samouvjereno izgleda i ima zapanjujuće 20-inčne kotače u inačici Plug-in Hybrid 220, a razina sofisticiranosti dizajna podignuta je za ljestvicu više.

Zahvaljujući holističkom i personaliziranom iskustvu, sve je u vozilu podređeno vozaču, a već priznate i poznate senzorne kvalitete na novom modelu Toyota C-HR još su više, zahvaljujući promjenama korištenih materijala koji su savršeno upareni s vrhunskim detaljima i značajkama.

Nova Toyota C-HR posebno je razvijena kako bi ispunila očekivanja europskih kupaca, što uključuje lokalni dizajn, projektiranje i proizvodnju te primjenu inovativnih novorazvijenih rješenja, uključujući prijem i obradu podataka od drugih vozača širom kontinenta u stvarnom vremenu.

Sve verzije novog modela Toyota C-HR, uključujući Plug-in Hybrid 220, opremljene su najnovijom, petom generacijom Toyotine hibridne tehnologije te imaju značajno unaprijeđenu dinamiku vozila i pružaju osjećaj uzbuđenja pri vožnji koja je sigurna i tiha.

U inačici Plug-in Hybrid 220, nova Toyota C-HR pruža jednostavnu i glatku vožnju kakvu može pružiti samo pravo električno vozilo (EV), s dosegom do 66 km (u WLTP kombiniranom ciklusu), što omogućuje obavljanje svih svakodnevnih vožnji u načinu rada samo na struju, a sve prema uobičajenim potrebama europskih kupaca.

Zahvaljujući dvojnom DNA kodu, Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 automatski se prebacuje u hibridni način rada kad se baterija isprazni, što vozaču pruža osjećaj bezbrižnosti i fleksibilnost u vidu vodeće u klasi Toyotine hibridne tehnologije koja jamči neprekidnu učinkovitost pri svakom putovanju.

Performanse su usklađene s učinkovitosti, pa je potrošnja goriva 0,9 l/100 km, a emisije CO2 u WLTP kombiniranom ciklusu vožnje su vrlo niskih 19 g/km. Zahvaljujući sustavu dvostrukog motora bez spojke nema trenja i habanja, pa Plug-in Hybrid 220 može potrošiti značajno manje goriva pri radu u hibridnom načinu u odnosu na većinu konkurentnih PHEV vozila.

Nova funkcija izrade „Geo -fence“ dodatno optimizira upotrebu baterije tijekom čitavog putovanja tako što analizira planiranu rutu i automatski se prebacuje između načina rada EV i HV prilikom vožnje ovisno nalazite li se u područjima niskih i visokih stopa emisija.

Osim što je vodeća u klasi po pitanju učinkovitosti na cesti, nova Toyota C-HR dodatno smanjuje štetni utjecaj po okoliš uvođenjem novih, recikliranih materija koji nisu životinjskog porijekla, kao i kroz napredne tehnologije koje smanjuju težinu vozila i omogućuju niže emisije CO2 u fazi proizvodnje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ususret Danu planeta Zemlje, Lidl predstavio treći izvještaj o održivosti
PROMO

Ususret Danu planeta Zemlje, Lidl predstavio treći izvještaj o održivosti

Pokrenuto partnerstvo Lidla s Bankom hrane zagrebačkog Crvenog križa, Prijateljima životinja i udrugom CeliVit

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...